rica ederim güzelim hadi kolay gelsin, inşş olur bebek düşüncesine çok takılmayın bu işin sırrı beyinde bitiyor ben bu ay çok ilgilenmedim ama çok da çalıştık yaniii dee aklımda başka şeyler de vardı oğlumun yarışması okulu falan derken bebeğimi Allahım çok şükür gönderdi ben inanıyorum hepiniz hamiş kalacaksınız🙂) ben yatıyorum canlarrr AEO.
Az önce çetten de dediğim gibi ben hep Çitos un bir gün kızı olacak diye hissediyorum🙂 Bu tesadüf değil, Allah sana göz kırptı Çitos üzülme bekle gelecek o gün dedi 🙂
Sabrın bol olsun, dilerim ki bu konuda adı geçen ve geçmeyen, anne olmak isteyen tüm kadınlar, annelik duygusunu tadar...
Canım ALLAH RAZI OLSUN rabbim sanada tez zamnda şafi ismiyle şifasını versin
evet sende kızın dedin valla sayenizde çok ümitleniyorum inşallah Allah bana kısmet ederse bebğimi burdan sevincimi önce sizlerle paylaşmak istiyorum Tekrar sağol canım benim duaların dileklerin için
Az önce çetten de dediğim gibi ben hep Çitos un bir gün kızı olacak diye hissediyorum🙂 Bu tesadüf değil, Allah sana göz kırptı Çitos üzülme bekle gelecek o gün dedi 🙂
Sabrın bol olsun, dilerim ki bu konuda adı geçen ve geçmeyen, anne olmak isteyen tüm kadınlar, annelik duygusunu tadar...
Canım ALLAH RAZI OLSUN rabbim sanada tez zamnda şafi ismiyle şifasını versin
evet sende kızın dedin valla sayenizde çok ümitleniyorum inşallah Allah bana kısmet ederse bebğimi burdan sevincimi önce sizlerle paylaşmak istiyorum Tekrar sağol canım benim duaların dileklerin için