Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

dileklerin için tşkler canım, tabi oğlum olduğu için bir de kızım olsun istiyorum ama önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun hepimiz için. hadi bakalım senin gelecek mi bu ay bebişin? merakla bekliyoruz öptüm hepinizi...

oo tatlım sen iyi hazırlanıyosun valla bu ay, kürler vücut ısısı ölçmeler 🙂 inş Allahım önümüzdeki ay hepimize güzel sağlıklı bebişler verir, 2011 yılı ilk ayının şanslı annelerinden oluruz umarım 🙂

ya kızlar hani bi ara diyordum ya boynumda nohut tanesi gibi şeyler çıkmıştı doktora gittim.lenf bezlerin iltihaplanmış olabilir,eğer boyutları ve sayıları artarsa mutleke gel dedi.bendede bebek hasreti hastalıktan ağır bastı ilaçları biraz kullandım ama bıraktım.şimdi bakıyorum çok ağrı yapıyolar.tekrar başladım ve bu ilaçlar hamileler ve hamilelik şüphesi olanlar için zararlıymış.

galiba ben bi süre bebek hayallerime ara vermek zorunda kalıcam,çünkü korunmasak bile olmazmış

napalım yeni yıla inşallah siz bebeklerinizle girersiniz..🙁(((((ağrılarımı görmemezlikten geldim ama eşim çok ısrar ediyo ilaçları kullan diye🙁((((

aymelek canım sağlığın her şeyden önce geliyor ilaçlarını al korunma rahat ol hamiş olunca bırakıp başka yöntemler denersin rahatsızlığın için ne zaman geleceği belli olmaz bebişinin🙂geçmiş olsun tatlım

inşallah tatlım rabbim hepimizin gönlüne versin inşallah en kısa zaman da hamiş oluruz🙂

ne bileyim hayatım ya biz zaten yinede korunmayacağız ama bebiş ilaçları içtiğimi fark ederse gelmeyebilir.....

ay eşim zaten evlendikten sonra yaklaşık on kilo aldı.bide bu pekmezi içirirsem valla ailede bi kişiye daha yer kalmaz
en iyisi yine suyunu içirmek🙂

bilgilerin için sağol.bu arad senden bi gelişme varmı???