Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

nedemek ablam helall hoşş olsun aaaa olurmu hiç öle bizler ne içiniz dileklerimizi sıkıntılarımızı paylaşmak için herzaman ablam nezamn istersen hiç cekinmeden bizler sıkımadan dinler ve yorumlarız ablam seni seviyoz ablam

tabiki Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah..
kızlar dudun size bişey daha sorayımm bende soru bitmezz 🙂ilişki sonrası meninin dişarı akması normalmiii
canım normal ama en aza indirmek için ben belimin altına yastık koyuyorum ilişkiden önce koyuyorum sonra 30-40dk kalkmıyorum birde ilişki sonrası ayaklarımı yukarı dikliyorum azcık akması az olsun diye birde dr demişti zaten dışarı çıkan aslında sperm değil spermi içinde taşıyan koruyucu sıvı çıkması normal demişti 🙂

ne kadar içten ve samimisin canım ya sağol 🙂

amin ha şöle ablam benim sen sabret dayan rabbim sana sabrının ödülünü verecek

ne demek ne zamn ihtiyaç duyarsann bizz burdayiz elimizden geleni, yapmaya çalişiriz canımmm
sağol canım iyiki varsınız

öle yapiyoz zatenn sonra ayaklarımı havaya dikiyorumm 15dk uzaniyorm o şekilde ama kalktığımda yine akıyorr🙂
15dk az canım ben genelde geceleri ilşki seçiyorum ki ilşkiden sonra uyuyorum hiç kalkmamış oluyorum ve sabah duş alıyorum ama 15 dk yeterli değil rhim yolunda ilerlemesi ve tüplere ulaşabilmesi için yatmak lazım :bebeğim: