sanırım bu gözleri durdurmazsam kötek geliyor öyle mi burçem ..
Allah sizlerden razı olsun, Bu mübarek günlerde yüreğiniz neyin hasretiyle titriyorsa Rabbim sizlere onu versin. Amin!
amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin ha şöle ya ne güzel işte bu işte bu ablam sana bak bunlar yakışır umutsuz tükenmek yakışmaz sen güçlü birisin şükür edelim rabbim en iyisini en hayırlısını bilir verecek yeterki sabır ve isyankar olmayalım
aaaa abla aglama bak bende aglıcam artık sen ögretmensin ögretmenler güçlü olur eminim sende ölesin bak negüzel konuşuyoz dertleşiyozzz vallahi ablam ben böle degildim ama inann degişecem bebegimi düşünmicem mevalm nasip eylicek bana ve bizlere inanaıyom
inşallah gelir evlatlasrımız canım inşallah sağolun sohbet çok iyi geldi artık ağlamıyorum canım silicem gözlerimi Rabbim dayanma gücü nasip etsin inşallah..
sanırım bu gözleri durdurmazsam kötek geliyor öyle mi burçem ..
Allah sizlerden razı olsun, Bu mübarek günlerde yüreğiniz neyin hasretiyle titriyorsa Rabbim sizlere onu versin. Amin!
amin ablam benim oh böle işte aglama ohhhhhhhhh ohhhhhhhhh inan bugün sana edecem dua sana hatta ediyom bak rabbim ben aciz kulunum sılam abalama tez zamanda hayurlı saglıklı evlat nasip eyle allahım sen görensin bilensin onun gözünü yaşlı koma rabbim sen yoktan var edensin sen rabbsın sana sıgınana kapını acar geri cevirmezsin allahım sana bugece bu saaatte acan elimi duamı geri cevirme sılam abalama nasip eyle oo minacım eserşnden oo mucize su damlasından nasip eyle allahım rabbim ne olur duamı kabul eyle aminnnnnnnnnnnnnnnn inş....
amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin ha şöle ya ne güzel işte bu işte bu ablam sana bak bunlar yakışır umutsuz tükenmek yakışmaz sen güçlü birisin şükür edelim rabbim en iyisini en hayırlısını bilir verecek yeterki sabır ve isyankar olmayalım
bakın size bir hikaye mardinde gercekleşmiş olan bişi : bir adamın 4 kızı varmış ve karını kızar ve karısa derki 5 oglan yapmazsan seni boşucan saglıklı hayırlı evlat istemzmiş ama karısı allahım evladım erkekk olsun demiş neyse gelmiş zaman karısını doguma almışlar sizce bebek oglan dogdu bebek nasıl dogsun sizce hayvan yılan bebek gözleri farklı agzı farklı elleri derisi kabarık vee dr cagırmış gel oglun oldu demiş adam cocugu görünce rabbine yalvarmış allahım beni affet sana binlerce şür demiş ama oo bebek 1 bile yaşamadı yaşayamazdıda işte bir ibret şükür hayırlısı saglıklısını edelim allah verecek
amin allah sendende razı olsun canım benim rabbim gönlüne göre verecek bak görürrsün bugünleride bana sölicen orji hatırlıyonmu diceksin ablacım inşallah en kısa zamanda gelecek bebekliemiz
kızlar haklarınızı helal edin gece gece başınızı accık şişirdim 🙂 insanın dertleşebilecek bir yuvası olması ne kadar güzel M.M'yi seviyorum 🙂 çok teşekkürler kızlar dinlediğiniz için
inşallah gelir evlatlasrımız canım inşallah sağolun sohbet çok iyi geldi artık ağlamıyorum canım silicem gözlerimi Rabbim dayanma gücü nasip etsin inşallah..