Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sanırım bu gözleri durdurmazsam kötek geliyor öyle mi burçem ..
Allah sizlerden razı olsun, Bu mübarek günlerde yüreğiniz neyin hasretiyle titriyorsa Rabbim sizlere onu versin. Amin!

amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin ha şöle ya ne güzel işte bu işte bu ablam sana bak bunlar yakışır umutsuz tükenmek yakışmaz sen güçlü birisin şükür edelim rabbim en iyisini en hayırlısını bilir verecek yeterki sabır ve isyankar olmayalım

inşallah gelir evlatlasrımız canım inşallah sağolun sohbet çok iyi geldi artık ağlamıyorum canım silicem gözlerimi Rabbim dayanma gücü nasip etsin inşallah..

Aminnnnnnnnnnnnnnn aminn canım Allah razı olsun canım

sabır ve dayanma gücü ver Alahım en kısa zamanda bebişlerimiz gelir inşallah :bebeğim:

bakın size bir hikaye mardinde gercekleşmiş olan bişi : bir adamın 4 kızı varmış ve karını kızar ve karısa derki 5 oglan yapmazsan seni boşucan saglıklı hayırlı evlat istemzmiş ama karısı allahım evladım erkekk olsun demiş neyse gelmiş zaman karısını doguma almışlar sizce bebek oglan dogdu bebek nasıl dogsun sizce hayvan yılan bebek gözleri farklı agzı farklı elleri derisi kabarık vee dr cagırmış gel oglun oldu demiş adam cocugu görünce rabbine yalvarmış allahım beni affet sana binlerce şür demiş ama oo bebek 1 bile yaşamadı yaşayamazdıda işte bir ibret şükür hayırlısı saglıklısını edelim allah verecek

Aminnnnnnnnnnnnnnn aminn canım Allah razı olsun canım

sabır ve dayanma gücü ver Alahım en kısa zamanda bebişlerimiz gelir inşallah :bebeğim:

amin allah sendende razı olsun canım benim rabbim gönlüne göre verecek bak görürrsün bugünleride bana sölicen orji hatırlıyonmu diceksin ablacım inşallah en kısa zamanda gelecek bebekliemiz