Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gidemiyom kız bırakıp 🙂açımm lavaboya gitmem lazımm kocişimi özledimm hemen kaçıyomm sayfaları çok doldurmayın hemii.yarın gece zor olmasınnn🙂

şu an zırıl zırıl ağlıyorum inanın kendimi tutamıyorum bu ay ki çalışmalara daha yeni başladık ama koskoca 2 yılı geride bıraktık
bana deselerki şu sorunun var tamam diyeceğim ama hiçbir sorun yok denilince deliriyorum ya bu 2 yıl sorunu olmayana fazla değil mi? Allahım güzel Allahım acı kullarına Allahım nolurrrrr Allahım nolur biz kullarını sevindir
sen büyüksün Rabbim ol dedin mi her şey olur ol de bizimde yüzümüz gülsün yuvamız şenlensin nolurrrrrrrrrrrrrr Allahımmmm yalvarıyorum sana güzel Allahım sen kudret sahibisin nolurr evlat hasretiyle yakma yüreklerimizi. . .

bişey sormak istiyormm ne alaka diyecenn ama sölersen sevinirimm ne işle meşkulsünnnn

tamam bundan sonrada şöle yapalımm ister istemez bazeennnnnn umutsuzluğa kapilipppp karamsarlsşiyorzz farkında olmadan o an birbirimizi uyaralımmm ve destek ollalımmmm

ewt cok güzel fikir tammm öle yapalım tammmı sözünden cayan kara bücük olsunmu

saılam bitanem benim sakın öle deme bak göre mevlam verecem sen bu düşünceyle yaşıyom budünceyle hareket ediyon die öle kendini geveşey böle de rabbim nezaman verrise öle sen hayatını yaşamaya bak eşine bol bol vitamin verr sende keçi boynuzu yee gerekirse eşine arı sütü yedir sende yeee gebelige faydası var ama sakın karamsar olma bebegim belki uzun bir yoladadır yumurtlama günlerini ii haesapla bak yavaş yavaş hamişlerimiz cogalıyor sende bende citosumda herkez gevezem burcem sheker melodim herkez olacak bak göre tattmı sil göz yaşlarını ac rabbime el deki allahım sana havalae ediyom sen hayırlı zamanı bilirsin ama tez zamanda yolla bebebmi bana öle de bak allah dualarımızı asar ve hayırlızaman indirr ve ol der hz meryeme nasip eyledigi gibi bizlerede eylicek sadecee sabır ve arbbime şükür edelim olurmu sıla yoksa bak
geliorr haaaaaa

türkçe öğretmeniyim...

canımm öncelikle allah sana en güselinden bir evlat nasip etsinnn şimdii şölee benn gözümün önünde iki örneği canlı olarak yaşadim ve seninle paylaşmak isterimm ilk olrak ablam tam 10 yıl çocuğu olmadi onun yaşadiğini bi biz bide allah bilirr ondada olmaması için bi sebep yoktuu artık umudunu kesip tüp bebek yapmaya karar verdiler ve ablam o dönem çokk detayli bi ev temizliğine girmişti badana boya tadilat... ve tüp bebeğe gitmeden birgün önce hamile olduğunu öğrendikk ikinci olarak halamın kızı onunda tam 12 yıl olmadi çocuğuu oda kardesi doğum yaptiikardesi çaliştiğindan bebekle ilgilenemedi ve bebeği yanına aldıı o da o sene hamile kaldıı yanii bebeğe odaklanmayinn aklınızı dağıtıcak ve başka yere odaklanack şeyler buluuunnnnn bak ne güsel öğretmenmişisn öğrencilerinle daha fazla vakit geçir yada başka kurslara gitt vs vs

ahh canım Rabbime hep yalvarıyorum hep dualarımda bebeğim ama gelmiyor ben 2-3 ayda bir böle umutsuzluktan kavrulurum biri de bu gün
gözümü siliyorum ama yaşlara engel olamıyorum hani diyorlar ya ''bebeği düşünme oluruna bırak gelir bebeğin'' ben bunu yapamıyorum
o zaman benim bebeğim hiç gelmeyecek
umutsuz olmak istemiyorum ama elimde değil

tamam garaböcü olsunnnn🙂