Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

seni cok ii anlıyom canım ama düşünme düşününce hayal kırıklıgı oluyor takma belirtileri hiç umursama aklına başka şeyler getir ve olacan inşallah içimden öle geciyor ama düşünme sakın aklınamı geldi eşinle ilgilen aklınamı geldi uyu aklınamı geldi komşuyla konuş yap yap yap başka şeyler keşke ben dediklerimi yapa bilsem ama sen yap ve bak olacak 12 hamişimiz olacan 12

kıyamm ya rabbim bu ay olmazsa mayısta verecek bak gör canım inşallah yanıltmaz beni allahım ama mevlam hayırlızamanı ii bilir
benim bu ay olmadi regl bitti dünn çalişmlara başladıkk incirr fındıkk vs yiyormmm eşimede keçiboynuzu kürü uygulayacaktiimm ama rüyamda tuhaf bişey gördümm o yüzdenn bu ay kullanmayabilirimde kullanabilirimde kafam çok karişik artık ne yapacağimida bilmiyommmmmm of offfffffffffffffffffffffff🙂ayrıca kızlar bol bol kivi yiyinnnnn doğurganliği artiriyormuşşş🙂ve simdiden folic asit almaya bakınnnnnn🙂

orjim takmamaya çalışıyomm içm durmuyoo
bütün belirtileri çürütçek şeylerde düşünüyom stres yapıyon ondan bulantılar.gögüsümde bişeymi varr filme gideyimm bebek yoksa.galiba ayaklarımı üşüttümm ağrı ondann ama sonra kötü düşünme kızzz bebişin burda diyoo içimden bi ses yine duarmıyom kıpır kıpırrımmm🙂

folic asit ben kullanıyom evet dr banada önermişti canım fındık fıstık ve eşine portakal suyuda içir bol bol ben hergece eşime sıkıp içiriyom benimde az kaldı calışmalara başlıcam bakalım artık mevlam göbüşümüze koyacak inaşşalhh burcem bende sende mayısta oluruz gevezemde bu ay olmazsa mayısta sen ben citosum melodim ve gevezemde oluruz hamiş inşallah inşallah

inşallah cok isterim ama ben bütün belirtileri yaşadım kasık hariç aha tamm dedim ne oldu 3 öncesinden oldum bekledigim tarihten ama inana içimden bir his öle dior gevezenin göbüşündeidr bebişi bizler yanlız degilizki tuna ablamın bebeişi ve tuna abalma var mavi ablam ve bebeişi var onlar dua ederken bebeişleride bizlere ediyor hamişlerimizin bebekleri sakın merak etme biz mevlam verecek ve onların duasıylada kısa bir zaman sonra inşallah