Hadi bebegim gel annem seni cok özledim ter kokunu oo minacık ellerini koklayıp öpmek istiyom annelik duygusunu bana tataır bebegim hergün aklımdasın ve hergün seni bi okadar cok istiyom gel be annem gel annein gözleri yollda kaldı ömrüm senin olsun bebegim yeterki gel bi sabırla beklicem annem seni seni göbüşüme sonra elime sonra kucagıma alacagım günü bekliom be bebegim nerde kaldın seni öle aglayınca gördügümde içim cız edecegi anı istyiom aglamamıs için canınımı vermeyi istiyom hasta olmasın die telaş içine girmeyi istiyom hergün güzel kıyafetler giydirip babaına göstermek isitoyom bebegim hadi annem hadi nazlı melegim gel kapımı cal annem ben geldim ac kapını kollarını göbüşünü banade bebegim seni cok seviyom neden gelmiyon her ay seni beklemek tüketiyor beni ama bi okadarda tecrübeli ediyor biliyom birgün gelecen göbüşüme konacan annem ben geldim üzülme artık dicen ve ben mutluluktan havaya ucacam ve gün gelecek kalp atışın gün gelecek utrasyonda bizlere el sallıcan ve bizlere bu hecanı an an gecen zamanla yaşatacan rabbim seni bir su damlasından bizlere yolluyor ne mutlu rabbime binlerce şükür binlercekez allah razı olsun allahımdan seni bana ve benim gibi anne olmak isteyenlere tattırsın rabbim oo minacık oo güzelim sudan oo güzel eserinden oo güzel minacık gül kokulu bebekten bebegimden bebeklerden eksik ne beni nede tüm anne olmak isteyenleri eksik etmesin amin (hadi bebem gel annem burdayım seni hergün bir umutla beklicem
olacak inşallah mevlam yollucak inşallah bebeklerimizi
ayy işallah canıımm şimdi aklımda sen varsın olucakmı olmıcakmı die ama ii haberlerinizi alınca hem seviniyormm hem daha umutlaniyormmm canimm ya inşş bebeğin suan göbüşündedirrrr🙂