Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevındım sımdık gırdım okudum cokkkkkkkkkkkk ama cokkkkkkkkk sevındım allahım kucagına almayı nasıp etsın allahım ömurunu uzun etsın rabbım saglıklı dogmasını nasıp etsın cnm benım ayyy valla cok sevındım yaaa ınanmıyorum oyoy hamıs de olmus oglusmusa prenses gelıyor galıba
sanırım ıcımden geldı ınsallah tonton bı kızımız olurda annesı cok sevındım hadı gozun aydın balım yaa

canım benim gözün aydın çok sewindim.bir kaç gündür aldığım en güzel haber oldu....darısı tüm isteyenlerin başına olsun.bizler için dua et bol bol....

tunaaaaaa ayyy canim senin adina coooooook sevindim yeminlen suan gozlerimden yaslar akiyor cok duygulandim hak ettin sen bunu diger arkadaslarimiz gibi yuce rabbim senin sesini duydu dualarini kabul etti insallah hepimiz senin gibi hamis kalir ve bu mutlulugu ikiye katlariz canim seni ve esini tebrik ederim rabbim sana saglikli ve hayirli bir melek versin amin!!!!

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmm bidahaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040::f040:
allah sağsalim kucağina alömayi nasip etsinnn

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.allahım hayırlısıyla kucaklarımıza versin
aminnnnn hepimize nasip etsin allahım kucaklarımıza almayı canım.

Tunacım canım yanakların öptüm. Tebrik ederim. Ay valla çok mutlu oldum. Darısı başıma inşallah. Tuna hamile Tuna hamile. Tunaaaaaa Tebrik ederimm
🙂))))) sen kendin için de söyle tatlım, bişeyi çok dersen olur🙂)))) çok tşk ederim yaa🙂)) darısı size..

tebrikleeeeeeeeeeeerr
canımmmmmmmm sağolasın🙂))

güzelim yaa hep sevinç gözyaşları olcaksa ağlayalım. valla ben inanıyorum bi gün listede hamişlerden yer kalmayacak🙂) çığlık atamam sesim kısık🙂))) senin de gelecek bebeğin inş yakında.

duygularımı kelimeler dökemem ki🙂))) ama sizlerin de biran önce hamiş kalmasını istiyorum. eşimle girttik sonucu almaya ama şimdi tunam okuldan geldi ona söyledik:🙂)) gözleri parlayarak o koca gözlerini açarak biliyodum zaten dedi🙂))))))))))))

ohh ohh yandan yaseminim canımsın yerim ben seni kıss darısı hepinize valla kalpten diliyorum..

ayy sen çok yaşa hemi