Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

amin canim insallah rabbim bizede nsip etsin
hos bulduk canım ama senin yerini biz dolduramayız.ama çünküüüüüüüüüüüü sen iki canlısınnnnnnnnn melegimmmmmmmmmmm

Valla rahatsızım arkadaşım Allah razı olsun toparlanmaya çalışıyorum

GEÇMİŞ OLSUN BENİM ÇİTOSUMA. BOL BOL VİTAMİN AL YARASIN BENİM ÇİTOSUMA

bu gün gördük bizde 2 haftasonra gitcez bi daha. akıntı oluyo korkma eltimdede 2 ay bitene kadar oldu kahverengi akıntı.
.

tunacım canım benim çoooooooook sevindim yaaa ağlattın beni sevinçten allahım çok büyüksün yaa🙂herhamile haberinde umudum artıyo benimde sayenizde iyiki varsınız, iyiki hamilesin🙂şuan neyerdesindir negökte öyle derlerya hakkındır sevinç çığlıkları at🙂tunacık içinde çok sevindim çok güzel bir kardeşi olucak neyse ilk tüyoyu ben veriyim KIZIN OLACAAAKKKKKKK🙂

hayırlısı canımm benimmm evet yardımcı oldunnn 🙂meraklanıyormm iştee bölee 🙂alllah sanada güsel bi bebiş nasip etsin

AH TUNA ABLAM TEBRİK EDERİM SENİ İNANIR MISIN BİLMİYORUM AMA ÇOK SEVİNDİM.ARTIK LİSTENE ADINI KOCAMAN KOCAMAN ADINI YAZMAK SENİN HAKKIN.AY Bİ HOŞ OLDUM.😀 😀 EVVVVVT SİMDİ KIZLAR KLASİKLEŞEN HAMİŞ KUTLAMA DANSLARIMIZ BASLASIN HEPİMİZ BİRLİKTE SEVİNELİM.AY BEN BU SİTEYİ ÇOOOK SEVİYORUM.VEEEE 1 2 3
:f040::f040::f040::raila::raila::raila:
:kartanesi::kartanesi::kartanesi:
AY BENİM TUNAMA BEBİŞİNE OĞLUSUNA NAZAR DEGMESİN KEM GÖZLERE TÜÜÜÜÜÜ