Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.allahım hayırlısıyla kucaklarımıza versin

sevde
bebişini gördün mü kesesini veya kalp atıslarını.gecı kalp atışlarına erken daha.nasıl hamıslık.iyimi.

tebrikleeeeeeeeeeeerr

Canım benim, allah bağışlasın. Çok tebrik ediyorum. Gözünüz aydın olsun. Biliyordum walla, hamile olduğuna emindim zaten. Şİmdi de haber alayım diye nete girdim, oh hadi şükürler olsun🙂

tebrikkkkkkkkkk ediyorummmm tunaaaaaaaa
inan cok sevındım.hadı hayırlı olsun.saglıklı olsunnnnnn.yenı hamişimissinnnn

canlarımsınız siz yaa Allah razı olsun hepinizden umarım en yakın zamanda Allah size de yaşatsın, ay insan birşeyi heyecanla bekleyince daha da mutlu oluyormuş🙂)) biliyomusunuz oğluşumun bile içine doğdu çocuk her ay anne bbebek yok derdi bu ay dedi ki anne kardeşim geldii🙂)))inanamadım darısı hepinize🙂))

sen-linciğim hemen düzeltiyim canım listeyi, senin de Allah tamamına erdirsin keseyi görmene çok sevindim..

mavi kediciğim inan çok belirtim olmadı canım benim yaa ilk hamilelikte de olmamıştı hamileliğim çok rahattı bulantı aşerme olmadı hiç. tunam bayılacak bu habere🙂)) daha gelmedi okuldan.
aklıma gelenler her ay adet öncesi göğüslerim ağrırdı bu ay tatlı bi ağrı oldu, ama damarlar acayip belli. 2 kere çok hafif mide bulantısı, yumurtalarda sanki koşmuşum gibi ağrı, bi de burun tıkanıklığı boğaz ağrısı oldu oğlumda da vardı ama belirti mi bilmem. adet ağrısı gibi ağrım oldu heran olucam sandım, yorgunluklar başladı hep uygum geliyordu, bir de akıntım artmıştı. günümde yaptığım idrar testimde çok açık 2. çizgi belliydi. valla heyecandan aklıma gelen bunlar ay inanamıyom bunları yazdığıma ya🙂)))))))

Son düzenleme:
bu kadarmı kalpler bir olur aynı anda yazıp gönderdik ewet keseyi gördük dr çok küçük ama ii dedi büyücek dedi

evet kalplerımız birmiş.bi de keseyı gördük.2 hafta sonra kalp atışları için gidecez inş.cumartesı gördük siz nezaman gördünüz kesyı.buarada kac haftalık bebişin.yalnız benım hafıf koyu akıntım oldu bitti.normal mi.bilgin var mı

ablacımm ya bu konularda daha çok tecrübesizim meraklanıyorumm yumurta takibini nasıll yaptırıyorsunuzzzz 🙂

canım doktor kontrolünde oluyo.zaten bütün tahlillerimi yaptırdığım bidoktorum vardı kendisi hiçbir sorun çıkmayınca bendede eşimdede yumurtalık takibine geçti.ben reglimin 3.günü gittim klomen verdi 5 gün kullandım günde bir tane sonra bıraktım 2 gün sonra dr.a gittim ogünden sonra gün aşırı çağırdı vajinal ultrasonla yumurtalara baktı bugünde yeteri kadar büyümüşler dedi iğne yaptı çarş.sonkez gidicem hayırlısı bakalım sonra regli beklicez.yardımcı olabilmişimdir umarım🙂