Canım benim, allah bağışlasın. Çok tebrik ediyorum. Gözünüz aydın olsun. Biliyordum walla, hamile olduğuna emindim zaten. Şİmdi de haber alayım diye nete girdim, oh hadi şükürler olsun🙂
Ay tunam nasıl bi fena oldum gözlerim doldu , Allahım çok şükür 🙂 çok sevindim adına Allahım hayırlısı ile surdursun hamileliğini e tabi darısı bizlere. Valla burdan boyle guzel haberler geldıkce inanın kendım hamıle kalmıs gibi seviniyorum🙂))
Gozunuzzzz aydın olsun inşallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh 🙂
tunacım gözün aydın canım inanmazsın şu anda gözlerim mutluluktan dolu dolu oldu o kadar sevindim ki anlatamam sanki kendi sonucumu almış gibiyim. hayırlısı olsun Allah sağ sağlim kucağına da almayı nasip etsin. kralımızın kardeşi de gelsin bakalım. darısı hepimizin başına artık canım inşallah. bu ay neler yapmıştın belirtiler falan neydi anlatma sırası sende hadi anlat bakalım bize?
ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 darısı tüm listeye...
🙂
🙂
🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂
🙂
🙂
Aman nazar değmesin 1.salkım.......................şubat
2.tuvanna....................şubat
3.AuSSie-AnGel...........şubat
4.esinerkan..........mart
Düzce 24 Okul öncesi öğrt. süpriz oldu🙂 5.burju........................mart
6.sarı gelin.................mart
7.sen-lin12121212.........nisan
8.çölmeleği................nisan
Mardin/Midyat 19 9.sevde7.................nisan
10.tunaa.........nisan
Eskişehir 33Resim öğrt.çok mutluyum🙂)))
11.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂 gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂 :salıncak: 1.pnr79..............19-20 şubat ???Ses yok huu??? 2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???
3.little angel.....26 mart ??? İzmir Hamiş adayı 🙂
4.yaseminnnnnnn........9nisan ???Kütahya 22 Ev hanımı Hamiş adayı 🙂
5.mavişimbebekistiyor..........14 nisanİstanbul 41 Gayrımenkul danış. Hamiş adayı 🙂
6.ranagül......................16 nisan Hamiş adayı 🙂
7.pirenses...............?Afyon 26 Ev hanımı 8.orjinal-catlaq..............20 nisanMardin 9.geveze.....................21 nisan 10.geweze............22 nisanAnkara 22 Üniv. öğrc. 11.rosemmm..............23 nisan İzmir 33 Memur 12.simeli....................? 13.denizzzz..........25 nisanMuğla/Fethiye 27 Muhasebe 14.kraliçearı...............26 nisan 15.lalezar....................27-30 nisanBalıkesir 39 Memur 16.çitos....................27 nisan Yozgat 17.melodi_cn..............30 nisan-3 mayısİstanbul 25 Ev hanımı 18.mavikedi.................1 mayısEdirne 28 İngilizce öğrt. 19.koza....................2 mayıs Antalya 33 20.haziran13............2 mayısİstanbul 35 Mühendis 21.defne defne.................2 mayısSatış danışmanı 22.baharrrımmm..............3 mayısArdahan Güzellik uzmanı 23.gülparem...............3 mayısAfyon 22 Üniv. öğrc. 24.gullu_23...................5 mayıs 25.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21 26.burçemm.................6 mayısTekirdağ 27.sea34...................7 mayısİstanbul 28.aymelek..............9 mayısErzurum 25 Hemşire 29.best_dream...........10 mayıs 30.beklenenbebiş..........11 mayıs 20 31.elçin&su.................12 mayıs 32.bembeyaz...............13 mayıs Konya 26 Memur 33.berna24...................?
sheker_shey...............? Konya Arkadaşımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verir...
arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler: elif_ecrin...................? sılam_nisa.................?
adet tarihini ve diğer bilgilerinilistede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz... adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.
eğer düzenli adet görüyosan adetini ilk gününden başla saymaya 11. gününde 21. gününe kadar çatlama oluyor o günlerde aynı adet olucakmışsın gibi oluyor ama bazıları böle ağrılı olmuyo o günlerde akıntını kontrol et eğer böyle yumurta akı gibi akıcıysa yada çoksa baş parmağınla işaret barmağına al eğer esniyorsa hiç vakit kaybetmeden kocanı çağır derim.deki benim kuluçkaya yatmam gerekiyo acil gel.
canım benım calısma zamanımız bizim, çalışıyoruz bakalım Allah boşuna cıkarmasın ınsallah. Rabbım bıze de boyle sevınmeyı nasip etsin en kısa zamanda inşallahhh