öncelikle beni soran herkese çookkk ama çokkk teşekkür edrimm 😀 teyzoşları biz şuanda 7. haftamızın içindeyiz allahhım bozmasın devmınıda ii etsin inş.
ve olmayanlarada versinn. sea34 yapma böle bak ben sana ne dedim 3 ay hayıtı kullan bende 9 aydır deniyodum 10. ayımda hamiş olduğumu öğrendim hiç beklemediğim bi anda bende kendi sorunumu bilmiyodum ama bendede psiko var canım artık tıp çok ilerledi yapıcak milyon tane işlem var artık korkma ölede 10 tane doktora gitme bende o salaklığı yapıyım dedim 3 doktora gittim psikolojim bozulmuştu 6. ayımda aman dedim ya burda biraz yaşlı deneyimle ve eltimi doğum yaptıran özel hastanede doktor olan zeki bey var burda her kanserli hastayı o ii etmiştir oyzden ona güveniyorum dedim ve onada dedim siz nederseniz yapmaya hazırım size güveniyorum dedi doktora böyle yaklaşmak çok önmeli zeki hocam inan şuan kızı gibi oldum ona lütfen bozma moralini relax ol meleğin geldiğinde bu çektiğin tasaların hiç birini hatırlamıyacaksın ve diyeceksinki ben öyle diyorum iyikide olmamış ozman allah biliyo vereceği zmaanı çünkü verseydi mesela hayatımda çok şeyi deiştire bilirdi sağlıksız olabilirdi allah korusun bakalımmm 2 haftaya kadar benim de randevum var grüştük biz meleğimlede kalp atışlarını duyucaz busefer gidince işte böyle kıslar sabır sabır sabır... çok öpüyorum siziiiii 😀