sadece sana değil ablacım bizede uyku yok🙂zaten meraktan öldük tunayla seni şimdi seninki yarına kaldı🙂hayırlı haberler alalımda bekleriz neolcak.valla bakıyorumda baya baya hamiş gibisin belirtiler falan hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin yarın🙂
canımsın öyle korkuyorumki yaşadıklarım hamişlik belirtisimi yosa adet belirtisimi anlamadım gitti beni en çok sabah bulantısı düşündürüyor 3 gündür böyle ama havaya girdim ondanmı gerçektenmi bişey var bilemiyorum bekliycez görcez 🙂
canım sağolun biraz geç karar verdim oyüzden böle oldu bide çabuk olsun diye özele gittim 🙂 napalım sabah gelseydiniz bugün öğrenirdiniz dediler ama ben biraz korktum 🙂 sancıdan sonra ya değilse diye ama korkunun ecele faydası yokki nesse be güzellerim geç olsun temiz olsun bekleyecez yapacak bişey yok 🙂
canımsın öyle korkuyorumki yaşadıklarım hamişlik belirtisimi yosa adet belirtisimi anlamadım gitti beni en çok sabah bulantısı düşündürüyor 3 gündür böyle ama havaya girdim ondanmı gerçektenmi bişey var bilemiyorum bekliycez görcez 🙂
hakında,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ablacım.seni okadar çok takdir ediyorumki onca senenin üstüne yeni bir hayat kurmuşsun oğluşların ve yeni eşinle.zaten allah sana birbirinden yakışıklı iki evlat vermiş ama inan enaz senin kadar istiyorum böylesine güzel bir evliliği güzel,sağlıklı,hayırlı bir evlatla taçlandırsın allahım.e tabi taç demişken kız olsa fena olmaz yanii🙂
tuna öğrenmiştir artık herhalde saat 4,ü geçiyor tunaaaaaaaaaaa hadi seni bekliyozzzzzzzzzz güzel haberle gel inşallah bide geldiinde belirti olarak neleri hissediyosun yazarmısın ben korkudan kıpırdıyamıyorum valla ya gelirse kırmızı diye ne güzel ben hiç ümitli değilken şimdi yaşadıklarıma bak sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım gitti 🙂
hakında,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ablacım.seni okadar çok takdir ediyorumki onca senenin üstüne yeni bir hayat kurmuşsun oğluşların ve yeni eşinle.zaten allah sana birbirinden yakışıklı iki evlat vermiş ama inan enaz senin kadar istiyorum böylesine güzel bir evliliği güzel,sağlıklı,hayırlı bir evlatla taçlandırsın allahım.e tabi taç demişken kız olsa fena olmaz yanii🙂
canım hayat insana okadar acımasız davranıyorki ben artık mutlu olmayı hakkettiğimi eşiminde bana bir mükafat olduğunu düşünüyorum 1 sene evvel tekrar bişeyleri yaşayacağımı ve bide bebek isteyeceğimi söyleseler gidin allahaşkına dalgamı geçiyosunuz derdim ama şimdi çok mutluyum herşey yolunda ve ben sevdiğim insana bir evlat vermek istiyorum allahım duyarsesimi inşallah banada sizlerede verir bebişlerimizi 🙂
ya şu kan testleri neden bukadar geç çıkıyo yaa çatladık meraktan🙂 gel be tuna çıkıcam birazdan çıkmadan öğreniyim şuhaberi evde belki giremem yarınada çoook varr off ya
ayşegülcüm buarada eşin için çok sevindim iyileşiyo demek hayırlısıyla dahada iyi olucak inşallah biz bolbol dua ettik allah kabuletsin içini ferah tut canım sen🙂