Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

annnnnnnnnnaaammmmmmm ben geldim sizin yazdıklarınızı okumaya başladım kusura bakmayın yeni gördüm evet kanı verdim ama yarın alıcam biraz geç verince akşamda olabilir ama kesin değil dediler biraz evvel aradım daha çıkmamış burası istanbul anam herşey yavaş 🙂 ama ben çok sancılanıyorum bugün bölemi oluyoduki bu işler kaç gündür hiç bişey hissetmiyodum bugün belim kasıklarım kopuyooooo 🙂 yeni hamişler beni rahatlatın bu normalmi oldummu diye habire wc ye gidiyorum 🙂tunacım bari senin sonucu öğrenelim hadi bana bu akşam uyku yok hadi hayırlı haberler 🙂

sadece sana değil ablacım bizede uyku yok🙂zaten meraktan öldük tunayla seni şimdi seninki yarına kaldı🙂hayırlı haberler alalımda bekleriz neolcak.valla bakıyorumda baya baya hamiş gibisin belirtiler falan hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin yarın🙂

ablacım inş güzel haberler verirsin bize bende öle oldu sürekli wc gidiyodum bide hamiş olduğumu öğrendikten sonrada devam etti korktum düşük mü yapcam diye inş hamişsindr duarım hep sizinle meleklerim allahım hepimizin yardımcıısı olsun inş

Canım sağol Allah razı olsun😀 Nasıl antlasmki bilmiyorum.Muhafazakar biriyim ama öyle dör dörtlük biri değilim yalan söylemiyim.Namazımı kılıyorum kuranımı utanarak söylüyorum fazla okuyamıyorum.Ama her zaman Allahtan sabır diliyorum.Yıllar önce Eyüp peygamberin mekanına gittiğimde Allahtan Hz eyübe verdiği sabrı bana vermesini istemiş hayatımda ilkkez orda namaz kılmaya başlamıştım.İlahiyatçı arkadaşlarım bana böyle dua ettiğim için çok kızıyor.Eksik dua etme diyorlar.Hz eyüp sabır ettikçe başına gelmeyen kalmamış zira banada Allahtan rabbim evladım oluncaya kadar sabır ver şirke beni sokma diye dua et derler.Haklısın Allah hiç bir kuluna kaldıramıyacağı yükü vermez.Tabiki üzüldüğüm anlar oluyor ama elimden duadan ve sabır dilenmekten başka bir şey gelmiyor canım

canım sağolun biraz geç karar verdim oyüzden böle oldu bide çabuk olsun diye özele gittim 🙂 napalım sabah gelseydiniz bugün öğrenirdiniz dediler ama ben biraz korktum 🙂 sancıdan sonra ya değilse diye ama korkunun ecele faydası yokki nesse be güzellerim geç olsun temiz olsun bekleyecez yapacak bişey yok 🙂

bitanem allahım bu çektiklerinin karşilığını kat kat versin sana hem bu dünyadada hem ahirette çok mutlu ol rabbim sana sağlıklı bebişler versin zaten inş kızın olucak bide yanında tatlı bir erkek çocuğu versin benim güzel kalpli meleğim