Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Canım sağol güzel dileklerin için🙂Ben pek hastalıktan bahsetmeyi sevmiyorum ama sırf sizler halinize şükür edin diye yazıyorum Beterinde beteri var görün istiyorum.Kendinizi benim kadar yıpratmanızı istemiyorum.Allah büyük rabbim en kısa zmanda hepimize meleklerimizi göndersin canım🙂

SEA canım bende tesadüfü netten gördüm.Bir sitede.Sadece Romanyada bu tenktür satılıyormuş.Otun kendisi bize yabancı değil ilk baharda açan beyaz mineli çiçeği olan ot.Ama kendin alıp içersen kesinlikle zehrliyormuş.Bunun tenktürü faydalıymış.Nette arama motoruna yaz canım tavşancıl otu tenktürü diye çıkıyor.Ben türkiye satıldığını görmedim otun resmini ekliyorum

Ben seni uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarını okuyorum ama sana dicek bişey bişey bulamıyorum ama dönüp kendime kızıyorum yüce Allahım öyle büyük ki insana taşıyamayacağı yük vermiyor sadece MAŞALLAHHHH sana

tamam tatlım bakıp araştırıyorum.teşekkür ederim.eşim geldi çıkmam lazım çok öpüyorum.gelişmleri bildiririm....

simeli merhaba sen nasılsın nası gidiyo çalışmalar bakalım?
tweety sen ne zamandır deniyosun?
mavikedim sagol canimcim ben suan iyiyim calismalar dakikada 120km diyebilirim
hah valla sabrediyorum ama bunun sonu neye varir bilmiyorum, suan ikinci sefer klomen kullandim bugunde kan verdim allah kismet ederse doktorum beni bu hafta ariycak bakalim yumurtaliklarla ilgili neler diycek yuce rabbimden en hayirlisini diliyorum burdaki bazi meleklerin yasadiklarini okuyunca korkuyorumda ama allahtan umit kesilmez ben daha yeniyim bazen dusunuyorum uzun suredir bebis sahibi olamayan meleklerimiz allah onlara nasil sabir vermis yuce rabbim bizlerede versin amin. senin calismalar nasil gidiyor guzelim?