vallahi korkulur senden sıraya dizdin hepimizi🙂allahtan yok yazılmadık burdayız.iyikide burdayız zaten sen öyle enerji dolusunki geldi üstüme yapıştı yani oderece🙂herzaman böyle ol şeker.hep böyle pozitif.sen yaşlanmazsın valla eşin çok şanslı senin gibi keyifli bir eşi varr🙂
Valla bitanem hayat böle gidiyo.Yani bazen içimde fırtına kopar ama ben yine de pozitif olmaya çalışyorm.Annem diyo zaten eşime.Sen yaşlanmazsn böle eşin oldktan snra diyo.Eşimi de çok güldürürm böle.Taklidini falan yapıyorum sinirlendiği anda.Adam da sinir falan kalmyo. Kızlar sizde yapn valla ii geliyo.Taklidni yapın biraz dinsn siniri tabi
negüzel yazmışsın yine esincim döktürmüşsün valla🙂 katılıyorum tatlım sana sabretmek lazım,beklemek lazım,şükretmek lazım,en önemlisi isyan yok dua etmek lazım lazımda lazımmmm🙂bak senin sabrın karşılığında 10.ayda geldi.böyle güzel hamişlerden ilham alıyoruz bizde🙂allahım inşallah şu 2hafta çoook çabuk geçsin esin kulun bebeğini görsün benimde regl günüm gelsin ama ben görmiyim mümkünse🙂
canımsın yaaa vallahi 😀 sabır tabi kısslar sabır allahım sizede verecek bak görürsünüz allahım şüpesiz herşeyi duyuyo görüyo işitiyoo" dualarınız hiç havada kalırmı mutlaka her dua ulaşır rabbiime bide kızlar ben hz. peygamberimiz(sav) hürmetine dua etmiştim her duamı ona hediye eylemiştim sizdde bence öle yapın sonuçta rabbim bu güzel kainatı onun üstüne yarartmışş... allahım büyük diyorum ya sabrıda veren o ...
Canım merhaba, doğum kontrol hapı alıyorum ben bu ay. Ama mahvetti beni ginera. depresyon ve baş ağrısı ile dolanıyor her gün ağlıyorum. İlaçın yan etkisi imiş. Doktor yumurtayı baskı altına almak için önermişti. Direniyorum walla ama çokyordu beni. Kaldı 9 ilacım. Aşılama yaptırcam artık bu ay. Ama aklımkarıştı nette hep % 5 ile 20 arası şans diyor. Normal yolla da böyle değil miydi? Şan artmıcaksa neden böyle bir şeyle uğraşcaz ki anlamadım. Off offf.. Bir de hap bitimi yine şehir dışıan gitmem gerekiyor, napcam bilemedim hayatım. Canım ya bir soru sor bin ah işit gibi oldu ya, Kusura bakma gari. Sen nasılsın? NAsıl gidiyor, moraller iyidir inşallah
kozacım merhaba canım seni anlayabiliyorum bende kullandım o ilacı insanı çok yoruyo haklısın.evet sağlık bir çiftinde 1 ayda hamile kalma şansı %20 %25 falan ama aşılamada en kaliteli olan spermler özel yıkama metoduyla seçilip yumurtlamanın olduğu gün yumurtaların tepesine konuluyoya oyüzden şansı sen%40 %50 gibi düşün.demekki artık aşılamaya geçtiniz hakkında hayırlısı olsun canım
büyüyo tabi teyzoşuu😀 büyüsün diye neler yiyorum ben bi bilsenizz😀 yime yaaa meleğimi benimm acır sonra orası burası kıyamam ben😀 allahım izin verirde doğarsa artık kendimden başkasna sevdirmezmişimm😀 buarada teyzoşları hala birtek siz allahım ve eşim biliyo hamiş olduğumu hala sölemedim etrafıma 1 ay daha kazasız belasız atlatalık bakalım ozaman söylerim artııkk😀
Esin erkan maşallah canım, sen de bu pozitiflik bu iyi niyet olduktan sonra her şeyin yolunda gider hayatım. ALlah isteye herkese nasip etsin bebelerini. HAdi bakalım, cinsiyetleri merak edyorum ben. İçime kız doğdu benim de. Annesi gibi güzle bir kız bebemiz ne güzel olur de mi🙂) Sağlıkla afiyetle canım
saolasın canım.. inş sende bundan yararlanırsında birdahaki ay hamiş olursunnn... allahım nasipetsin olmayanlara.. hadi bakalım cinsiyeti siz kız diyosunuz annemler erkek diyo annem hele hep içine erkek doğuyomuş bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsunda fark yapmaz cinsiyet yavrucum o benim... inş sizde bu güzel anları yaşıyacaksınız kozacım...
büyüyo tabi teyzoşuu😀 büyüsün diye neler yiyorum ben bi bilsenizz😀 yime yaaa meleğimi benimm acır sonra orası burası kıyamam ben😀 allahım izin verirde doğarsa artık kendimden başkasna sevdirmezmişimm😀 buarada teyzoşları hala birtek siz allahım ve eşim biliyo hamiş olduğumu hala sölemedim etrafıma 1 ay daha kazasız belasız atlatalık bakalım ozaman söylerim artııkk😀[/QU,
tmm ama totişini az bişe ısırayım olmassss mııııı??çok az ısırıcam.Bi de ben bebeklerin ellerine ve ayaklarına bayılırım..Herkes ne şaşırıcak diymi??Rabbim kazasz belasız doğurmanı nasip etsn hamişim inşallah.Duygularını inan paylaşıyorz burda herkes eminm benm gibi düşnyodur.Herkes dua ediyo birbirine hamiş olana ve olmak isteyene.Hep aklmda ve duamdasnz inşallah..
Valla bitanem hayat böle gidiyo.Yani bazen içimde fırtına kopar ama ben yine de pozitif olmaya çalışyorm.Annem diyo zaten eşime.Sen yaşlanmazsn böle eşin oldktan snra diyo.Eşimi de çok güldürürm böle.Taklidini falan yapıyorum sinirlendiği anda.Adam da sinir falan kalmyo. Kızlar sizde yapn valla ii geliyo.Taklidni yapın biraz dinsn siniri tabi
alemsin yaa bak beni yine 2 dakkada güldürdün🙂ee ben boşuna dememişim eşin çok şanslı diye bak benimle aynı fikirde olan çok varmış🙂tavsiyeni dinlicem canım ama dediğin gibi kesinlikle siniri biraz geçince ben onu güldüreyim derken o beni ağlatmasın sonra 🙂zaten hassasiyet sınırda bende.çok tatlısın yaaaa bak hala gülme krizim geçmedii🙂
kozacım sağol ben de iyiyim çalışmalara devam bakalım hayırlısı inşallah.
hazan11 senin hamişlik nası gidiyo bakalım?
shekerim kendi sonuçlarımız gibi çok meraklanıyo insan dimi sonuçlar pozitif çıkar inşallah sen iyisindir çalışmalar nası gidiyo bakalım?
Benim hamişlik zor geçiyor hemde çok zor 24 saat midem bulanıyor çok fazla bişey yiyemiyorum yedimmi zaten durmuyor çıkıyor hemen 10 haftalık olduk bizde 12. haftadan sonra azalır diyorlar bakalım inşallah bu zorluklar gelip geçici bebek için herşeyimiz feda olsun 🙂 inşallah Rabbim tüm isteyenlere verir
hade bende kaçıyorum hocam yoklama alındı nasılsa öğleni kaçırmıyalım hade boş olanlar 😀 namazaa kılanlarında allahım kabul etsin inş müslümanın müslümana duası olur derler o hesap bide ben hamişim 2 katına çıkıyo dua kabulu inş😀 allah sizlere 2 şey 2 şey bebekler nasip etsin inş allahım kucağımızı boş bırakmasın çok öpüyorum sizi kendinize ii bakınn muckksss