Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Valla bitanem hayat böle gidiyo.Yani bazen içimde fırtına kopar ama ben yine de pozitif olmaya çalışyorm.Annem diyo zaten eşime.Sen yaşlanmazsn böle eşin oldktan snra diyo.Eşimi de çok güldürürm böle.Taklidini falan yapıyorum sinirlendiği anda.Adam da sinir falan kalmyo. Kızlar sizde yapn valla ii geliyo.Taklidni yapın biraz dinsn siniri tabi
.ALLAHM hepimizi güldürsn inşallah kimseler ağlamasn üzülmesin inşallah..

canımsın yaaa vallahi 😀 sabır tabi kısslar sabır allahım sizede verecek bak görürsünüz allahım şüpesiz herşeyi duyuyo görüyo işitiyoo" dualarınız hiç havada kalırmı mutlaka her dua ulaşır rabbiime bide kızlar ben hz. peygamberimiz(sav) hürmetine dua etmiştim her duamı ona hediye eylemiştim sizdde bence öle yapın sonuçta rabbim bu güzel kainatı onun üstüne yarartmışş... allahım büyük diyorum ya sabrıda veren o ...

kozacım merhaba canım seni anlayabiliyorum bende kullandım o ilacı insanı çok yoruyo haklısın.evet sağlık bir çiftinde 1 ayda hamile kalma şansı %20 %25 falan ama aşılamada en kaliteli olan spermler özel yıkama metoduyla seçilip yumurtlamanın olduğu gün yumurtaların tepesine konuluyoya oyüzden şansı sen%40 %50 gibi düşün.demekki artık aşılamaya geçtiniz hakkında hayırlısı olsun canım

ah canım biz onu yermiyiz kıyamam ben ona .
kızlar burda acayip gökgürlüyo korkrum kapatıyorum ben.

saolasın canım.. inş sende bundan yararlanırsında birdahaki ay hamiş olursunnn... allahım nasipetsin olmayanlara.. hadi bakalım cinsiyeti siz kız diyosunuz annemler erkek diyo annem hele hep içine erkek doğuyomuş bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsunda fark yapmaz cinsiyet yavrucum o benim... inş sizde bu güzel anları yaşıyacaksınız kozacım...

alemsin yaa bak beni yine 2 dakkada güldürdün🙂ee ben boşuna dememişim eşin çok şanslı diye bak benimle aynı fikirde olan çok varmış🙂tavsiyeni dinlicem canım ama dediğin gibi kesinlikle siniri biraz geçince ben onu güldüreyim derken o beni ağlatmasın sonra 🙂zaten hassasiyet sınırda bende.çok tatlısın yaaaa bak hala gülme krizim geçmedii🙂

Benim hamişlik zor geçiyor hemde çok zor 24 saat midem bulanıyor çok fazla bişey yiyemiyorum yedimmi zaten durmuyor çıkıyor hemen 10 haftalık olduk bizde 12. haftadan sonra azalır diyorlar bakalım inşallah bu zorluklar gelip geçici bebek için herşeyimiz feda olsun 🙂 inşallah Rabbim tüm isteyenlere verir

hade bende kaçıyorum hocam yoklama alındı nasılsa öğleni kaçırmıyalım hade boş olanlar 😀 namazaa kılanlarında allahım kabul etsin inş müslümanın müslümana duası olur derler o hesap bide ben hamişim 2 katına çıkıyo dua kabulu inş😀 allah sizlere 2 şey 2 şey bebekler nasip etsin inş allahım kucağımızı boş bırakmasın çok öpüyorum sizi kendinize ii bakınn muckksss