öncelikle beni soran herkese çookkk ama çokkk teşekkür edrimm 😀 teyzoşları biz şuanda 7. haftamızın içindeyiz allahhım bozmasın devmınıda ii etsin inş.
ve olmayanlarada versinn. sea34 yapma böle bak ben sana ne dedim 3 ay hayıtı kullan bende 9 aydır deniyodum 10. ayımda hamiş olduğumu öğrendim hiç beklemediğim bi anda bende kendi sorunumu bilmiyodum ama bendede psiko var canım artık tıp çok ilerledi yapıcak milyon tane işlem var artık korkma ölede 10 tane doktora gitme bende o salaklığı yapıyım dedim 3 doktora gittim psikolojim bozulmuştu 6. ayımda aman dedim ya burda biraz yaşlı deneyimle ve eltimi doğum yaptıran özel hastanede doktor olan zeki bey var burda her kanserli hastayı o ii etmiştir oyzden ona güveniyorum dedim ve onada dedim siz nederseniz yapmaya hazırım size güveniyorum dedi doktora böyle yaklaşmak çok önmeli zeki hocam inan şuan kızı gibi oldum ona lütfen bozma moralini relax ol meleğin geldiğinde bu çektiğin tasaların hiç birini hatırlamıyacaksın ve diyeceksinki ben öyle diyorum iyikide olmamış ozman allah biliyo vereceği zmaanı çünkü verseydi mesela hayatımda çok şeyi deiştire bilirdi sağlıksız olabilirdi allah korusun bakalımmm 2 haftaya kadar benim de randevum var grüştük biz meleğimlede kalp atışlarını duyucaz busefer gidince işte böyle kıslar sabır sabır sabır... çok öpüyorum siziiiii 😀
Esin erkan maşallah canım, sen de bu pozitiflik bu iyi niyet olduktan sonra her şeyin yolunda gider hayatım. ALlah isteye herkese nasip etsin bebelerini. HAdi bakalım, cinsiyetleri merak edyorum ben. İçime kız doğdu benim de. Annesi gibi güzle bir kız bebemiz ne güzel olur de mi🙂) Sağlıkla afiyetle canım
kozacım sağol ben de iyiyim çalışmalara devam bakalım hayırlısı inşallah.
hazan11 senin hamişlik nası gidiyo bakalım?
shekerim kendi sonuçlarımız gibi çok meraklanıyo insan dimi sonuçlar pozitif çıkar inşallah sen iyisindir çalışmalar nası gidiyo bakalım?
defne merhaba inşallah bebişlerimiz gelir bu ay bakalım.
esin merhaba bizim miniş yeğenimiz ne yapıyo bakalım?
sea34 benim de 10 ay oldu 11in içindeyiz bak umutsuzluğa kapılmak yok çalışmaya devam doktorların moralini bozmasına izin verme sakın.
yasemin sen ne yaptın adet olmadın dimi kan testi yaptırsana sen belki bebişin gelmiştir geç döllenme falandır inşallah.
tunacım hadi hayırlısı inşallah oğluşunun kardeşi gelmiştir. o bizim için 1. kral tebrik ederim tatlışımızı.
6 aydır deniyoruz canım...31 yaşıma girecem...herşeyin başı sabır olmasına sabır biliyorum ama benim sorunum sabırla alakalı değil cnm.bu umut taciri doktorların insanların umutlarını yıkması!!! hele biri yapacak bişey yok sen tüp bebek yapmalısın yoksa bebeğiniz olmaz dedi.yıkıldım ya elim ayağım tirim tirim titredi.Allahtan eşim yanımdaydı bayılacak gibi oldum yarım saat yerimden kalkamadım.düşünsenize ilk gitttiğim doktor hiç bişeyin yok sadece yumurta sorunun war onuda klomenle başarırız dedi.ben her ay hamileymişim gibi hissediyorum kendimi.we son 3 günde ise aldığım haberler yıktı beni resmen....Allah'ım sen beterinden koru kurban olduğum rabbim
öncelikle beni soran herkese çookkk ama çokkk teşekkür edrimm 😀 teyzoşları biz şuanda 7. haftamızın içindeyiz allahhım bozmasın devmınıda ii etsin inş.
ve olmayanlarada versinn. sea34 yapma böle bak ben sana ne dedim 3 ay hayıtı kullan bende 9 aydır deniyodum 10. ayımda hamiş olduğumu öğrendim hiç beklemediğim bi anda bende kendi sorunumu bilmiyodum ama bendede psiko var canım artık tıp çok ilerledi yapıcak milyon tane işlem var artık korkma ölede 10 tane doktora gitme bende o salaklığı yapıyım dedim 3 doktora gittim psikolojim bozulmuştu 6. ayımda aman dedim ya burda biraz yaşlı deneyimle ve eltimi doğum yaptıran özel hastanede doktor olan zeki bey var burda her kanserli hastayı o ii etmiştir oyzden ona güveniyorum dedim ve onada dedim siz nederseniz yapmaya hazırım size güveniyorum dedi doktora böyle yaklaşmak çok önmeli zeki hocam inan şuan kızı gibi oldum ona lütfen bozma moralini relax ol meleğin geldiğinde bu çektiğin tasaların hiç birini hatırlamıyacaksın ve diyeceksinki ben öyle diyorum iyikide olmamış ozman allah biliyo vereceği zmaanı çünkü verseydi mesela hayatımda çok şeyi deiştire bilirdi sağlıksız olabilirdi allah korusun bakalımmm 2 haftaya kadar benim de randevum var grüştük biz meleğimlede kalp atışlarını duyucaz busefer gidince işte böyle kıslar sabır sabır sabır... çok öpüyorum siziiiii 😀
negüzel yazmışsın yine esincim döktürmüşsün valla🙂 katılıyorum tatlım sana sabretmek lazım,beklemek lazım,şükretmek lazım,en önemlisi isyan yok dua etmek lazım lazımda lazımmmm🙂bak senin sabrın karşılığında 10.ayda geldi.böyle güzel hamişlerden ilham alıyoruz bizde🙂allahım inşallah şu 2hafta çoook çabuk geçsin esin kulun bebeğini görsün benimde regl günüm gelsin ama ben görmiyim mümkünse🙂
yerim seni çıtır 😀 şekerimm neşeni eksikmi edeceksin bizden 1 haftada ne oluyo yaaaa olmaz kabul etmiyorum gitmeeee😀 yada acıdım git git memleketini gör gel bi en iiissiii😀 benide geçirecekmisin sınıftan 😀 bak bende burdayım meleğimde burda bizide al listene 😀 üzülürüz he sonraaa😀 çatlak kıs senii😀 buarada şarkına bende katıldım vallahii😀 haydı tuna haydi tuna haydi tam zamanı tam zamanı şimdii😀😀
Hamişm listeye almam mı seni de melekini de??Aldm tabiikisi de🙂🙂sınıfa bakıyorum öle yazıyom gelmeyenleri
bak bizim kaçak çitos hala yok sınıfta bırakcm o olucek hani
..Bi de melodi yok mavişim de yok.Gelsinler bakem mazeret bildirsnler bize
..Orjim depresif gelsn o isyancının da çekicem kulaklarını.Kendine neden bu kadar eziyet ediyo bakem..Neyse defne falan da burda hadi bakem devam..Ben arada kontrole gelicem ona göre
büyüyo tabi teyzoşuu😀 büyüsün diye neler yiyorum ben bi bilsenizz😀 yime yaaa meleğimi benimm acır sonra orası burası kıyamam ben😀 allahım izin verirde doğarsa artık kendimden başkasna sevdirmezmişimm😀 buarada teyzoşları hala birtek siz allahım ve eşim biliyo hamiş olduğumu hala sölemedim etrafıma 1 ay daha kazasız belasız atlatalık bakalım ozaman söylerim artııkk😀
Hamişm listeye almam mı seni de melekini de??Aldm tabiikisi de🙂🙂sınıfa bakıyorum öle yazıyom gelmeyenleri
bak bizim kaçak çitos hala yok sınıfta bırakcm o olucek hani
..Bi de melodi yok mavişim de yok.Gelsinler bakem mazeret bildirsnler bize
..Orjim depresif gelsn o isyancının da çekicem kulaklarını.Kendine neden bu kadar eziyet ediyo bakem..Neyse defne falan da burda hadi bakem devam..Ben arada kontrole gelicem ona göre
vallahi korkulur senden sıraya dizdin hepimizi🙂allahtan yok yazılmadık burdayız.iyikide burdayız zaten sen öyle enerji dolusunki geldi üstüme yapıştı yani oderece🙂herzaman böyle ol şeker.hep böyle pozitif.sen yaşlanmazsın valla eşin çok şanslı senin gibi keyifli bir eşi varr🙂
kozacım sağol ben de iyiyim çalışmalara devam bakalım hayırlısı inşallah.
hazan11 senin hamişlik nası gidiyo bakalım?
shekerim kendi sonuçlarımız gibi çok meraklanıyo insan dimi sonuçlar pozitif çıkar inşallah sen iyisindir çalışmalar nası gidiyo bakalım?
Aynn öle yaaa kendi sonucumu da bu heyecanla beklemiştim ben
.Bi çekirdek çitlemedmğim kaldı şu heyecanla
.Ben sanırım cumartesi ya da pazar adet olucam.Kürtajn ilk günü adet günü sayılıuomş o yüzden tam bilmiyom.Adetm bitsin muhtemelen mayısın ilk günleri bende başlayacam sıkı çalşmalara
.ALLAHm herkese nasip etsn inşallah.Sen ne alemdesn bakem??
saol esincim dediklerini aynen yapıyorum.dualara da dewam ediyorum herkes seferber olmuş durumda herkes ayrı ayrı dualar ediyor.rabbim ol demezse olmaz biliyorum.yarın bi hastanede randewum war o doktorada eşimin isteğiyle gidecem.gitmem dedim ısrar etti güwendiğini söyledi.bakalım ya hayırlısı artık.eğer tatmin olmazsam bir süre ara wereceğim.iyi bir tatile ihtiyacım war benim sanırım....umarım sende meleğinin sağlıklı güzel haberlerini alırsın canım benim.