Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Bu ay da olmazsa bende bi doktora gideyim, hem genel bir kontrolden de geçmiş olurum. Bi sorun olup olmadıgına bakılsın, varsa bişey tedbirimizi alırız dimi arkadaşlarım.
Böyle konuşunca insan rahatlıyor o karamsarlık kalkıyor üzerinden. Çünkü bu konu öyle hassas bir konu ki kimse ile konuşamıyor insan, aynı şeyleri yaşayanlar anlayabiliyor sadece.

canım hiç moralini bozma çok ufak bir detay kısa süreli bir ilaç tedavisiyle (belki daha tedavi bitmeden) bebikine kavuşursun allah beterinden korusun sakın moralini bozma herşeyin başı moral pozitif olki sonuçlarda pozitif gelsin 🙂))

Tabiiki bitanem burası insanı çok rahatlatıyor .Ben buranın dışında hiç konuşmuyorum çünkü çevremde ben gibi olan yok o yüzden anlamaları imkansız sadece boş konuşuyorlar oda benim canımı çok sıkıyor .Bi tanem evet bu ay olmazsa genel bir kontrolden geç seninde kafan rahat olur strese girmemiş olursun .

Gitsin stres gelsin BEBEK!! parolamız bu 🙂

inşallah bakalım.daha tedaviye başlamadık.6 aydır ilk defa adetimin bir an önce gelmesini istiyorum bir an önce tedaviye başlamak için...🙂