Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

simeliciğim nplım elimiz mecbur beklicez merak etme fırsatını bulunca hemen yazıcam🙂 inş güzel sonuç çıkar.

defneciğim evet yumurta takibi yaptırdım ama çatlatma iğnesi olmadım, 14. gün çok ağrım vardı 16. gün çatlamıştı o arada çalışmıştık, estğ güzelim sorcan tabi öptüm..

ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 darısı tüm listeye...

🙂
🙂
🙂
H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım.......................şubat

2.tuvanna....................şubat

3.AuSSie-AnGel...........şubat

4.esinerkan..........mart
Düzce 24 Okul öncesi öğrt.
süpriz oldu🙂

5.burju........................mart

6.sarı gelin.................mart

7.sen-lin12121212.........mart

8.çölmeleği................nisan
Mardin/Midyat 19

9.sevde7.................nisan

10.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..............19-20 şubat ??? Ses yok huu???
2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???

3.little angel.....26 mart ??? İzmir Hamiş adayı 🙂

4.yaseminnnnnnn........9 nisan ??? Kütahya 22 Ev hanımı Hamiş adayı 🙂

5.mavişimbebekistiyor..........14 nisan İstanbul 41 Gayrımenkul danış. Hamiş adayı 🙂

6.tunaa............16-18 nisan Eskişehir 33 Resim öğrt. Hamiş adayı 🙂

7.ranagül......................16 nisan Hamiş adayı 🙂

8.pirenses...............? Afyon 26 Ev hanımı
9.orjinal-catlaq..............20 nisan Mardin
10.geveze.....................21 nisan
11.geweze............22 nisan Ankara 22 Üniv. öğrc.
12.rosemmm..............23 nisan İzmir 33 Memur
13.simeli....................?
14.denizzzz..........25 nisan Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
15.kraliçearı...............26 nisan
16.lalezar....................27-30 nisan Balıkesir 39 Memur
17.çitos....................27 nisan Yozgat
18.melodi_cn..............30 nisan-3 mayıs
İstanbul 25 Ev hanımı

19.mavikedi.................1 mayıs Edirne 28 İngilizce öğrt.
20.koza....................2 mayıs Antalya 33
21.haziran13............2 mayıs İstanbul 35 Mühendis
22.defne defne.................2 mayıs Satış danışmanı
23.baharrrımmm..............3 mayıs Ardahan Güzellik uzmanı

24.gülparem...............3 mayıs Afyon 22 Üniv. öğrc.
25.gullu_23...................5 mayıs
26.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21

27.burçemm.................6 mayıs Tekirdağ
28.sea34...................7 mayıs İstanbul
29.aymelek..............9 mayıs Erzurum 25 Hemşire
30.best_dream...........10 mayıs
31.beklenenbebiş..........11 mayıs 20
32.elçin&su.................12 mayıs
33.bembeyaz...............13 mayıs Konya 26 Memur
34.berna24...................?

sheker_shey...............? Konya Arkadaşımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verir...

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
elif_ecrin...................?
sılam_nisa.................?

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

tunacım 3 saat daha sabredıcez artık🙂 hayırlı haberler gelsin de 3 degıl 5 saat daha da beklerız 🙂

inşallahh kan tesinin sonucu poozitif çıkçak tunacımm allahın izniyle 10 hamiş sensinnn:🙂

sağolun kızlar hadi çıkıyorum ben gelince inş listemi güzelce yenilerim🙂))))))) bu arada çok da sesim kısık, öksürüğüm de var valla biliyo musunuz? oğlumda da ateşim falan çıkmıştı griptim.. bakalım kısmet... öptüm sizleri ve herkesi...

mrb kızlar.3 gündür doktor doktor geziyorum.her doktor ayrı bişey söylüyor ne yapacağımı şaşırdım.biliyorum belki uzun bir zaman olmadı hatta benden daha uzun zamndır bekleyen arkadaşlarımız war burda ama yoruldum çok yoruldum artık.kimi doktor sol tüpün yapışık diyor ,kimisi polikistik over diyor,kimisi yumurtan gelişmiyor diyor,hele biri yapacak bişey yok tüp bebek diyor...her ay gelen kırmızılar,sağdan soldan bebek warmı soruları;sıkıldım artık.pisikolojim acaip bozuldu

Ya ben nediyim allahım gönlünüze göre versin bitanesiniz ya bunlar çok güzel dilekler herkese tek tek teşekkür ederim.allahım bu mayıs sonunda hepimize bebeklerimizin durumundan konuşmayı nasip et.yani herkes hamiş olsun şurda siyah isim yazılı kimsecikler kalmasın herkes kızarsın inşallah.

Hadi bakalım tunacık az kalmış oh be birilerinin hamile olmasını beklemekte ne güzel şeymiş .

canım ya kıyamam bu doktor işi çok yoruyo biliyorum bende git gel yoruldum bide uzakta bidoktor seçtim yumurta takibi için birgün arayla çağırıyo neyseki bugün çatlatma iğnesi yaptı çarş. son gidicem sonra beklicez hayırlısını🙂nekadar süredir bekliyosunuzki?doktora gidicek kadar yani 1 sene falan olmadıysa yorma kendine bekle biraz canım bak ben 1 seneden sonra gittim doktora öyle en iyisi.inşallah düzgün bi dr.bulursun canım net cevapvericek herkafadan bises çıkınca çok zor tahminedebiliyorum

hepinize hayırlı günler bayanlar bende 1yıllık bekleyişten sonra meleğine kavuşanlardanım Rabbim tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin hep dualrımdasınız vakti zamannı gelince olucaktır bunu söylemek kolay biliyorum ne testler yaptım ne zorlu bekleyişler yaşadım sizi okadar i anlıyorumki ama Allah ne zmaan nasip etmişse o vakit oluyo imtihanlarımızı kolay eylesin inş herkese bu güzelliği tattırsın burda eski üyelerdenim artık vaktim olmuyo ama takp etmeye çalışıyorum mekanımı yinede🙂 hepinize bol bebişli günler diliyorum bana ve paşamada dua edin olurmu evlatlarımıza sağlık versin Rabbim herdaim