Defnecim insallah rabbim yuzunu guldurcek canim bu arada resim sana aitse allah seni sahibine bagislasin canim cok guzel bir hanimsin ne olursa olsun gelecek olan melegin icin her zaman olumlu dusun hepimiz muradimiza ericez insallah ve sende tabiki allaha olan inancn daha kuvvetlensin ve tum dileklerin kabul olsun amin.
sağol canım çook teşekkürederim ay kızardım şimdi🙂dileklerin için sağol canım inancımı hiç yitirmicem allah hepimizim dualarını kabuletsin inşallahhh.amin
oo kızlar maşallah herkes burdaymış🙂 nasıl keyifler bakalım? ben yeni geldim şimdi tüm sayfaları okuyana kadar zaman geçer sizi meraklandırmadan yazıyım sonra okurum. kızlarr ben hala adet olmadım🙂))) böyle tatlı tatlı ağrı var hem göğüslerimde hem de aynı adet sancısı gibi🙂 bakalım sonunda kan testi yaptırdım, saat 16.00 alıcam sonuçları dua edin bana nolur inş bebişim gelmiştir.
melekler dr den geldim bebişimin kesesini gördüm herşey şuan yolunda dedi çok küçüktü yaw 2 hhafta sonra kendisini görmeye gidicem dualarınız için çoook teşekkür ederim.iyiki burdasınız.ve iyiki varsınız.sanırım 5 haftalıkmış
oo kızlar maşallah herkes burdaymış🙂 nasıl keyifler bakalım? ben yeni geldim şimdi tüm sayfaları okuyana kadar zaman geçer sizi meraklandırmadan yazıyım sonra okurum. kızlarr ben hala adet olmadım🙂))) böyle tatlı tatlı ağrı var hem göğüslerimde hem de aynı adet sancısı gibi🙂 bakalım sonunda kan testi yaptırdım, saat 16.00 alıcam sonuçları dua edin bana nolur inş bebişim gelmiştir.
ayyy negüzel bak hala regl olmamışsın inşallah olmazsında sevinçten havalara uçarız🙂kantesti yapatırmakla eniyisini yapmışsın güzelim mullakta kalmak kadar zorbişey olamaz sende rahatlarsın bizde🙂allahım inşallah sonuç pozitif çıkıcakkk hemen haber ver neolurr heyecenle bekliyoruzzzzzzzzzz🙂
sağol canım çook teşekkürederim ay kızardım şimdi🙂dileklerin için sağol canım inancımı hiç yitirmicem allah hepimizim dualarını kabuletsin inşallahhh.amin
ya tuna ablacım bak nesorucam ben unuttum ya sen yumurtalık takibindeydin dimi buay çatlatma iğnesi yaptılarmı sanada yanlış hatırlıyosam kusuruma bakma🙂
slm kızlar nasılsınız foruma çok girmiyorum halk eğitimde kursa başladım haftaiçi hergün kursa gidiyorum buaralar çok yoğunum haberiniz olsun ama girdiğim zaman yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum günü gelenler geçenler inşallah hamişsinizdir tunacım güzel haberlerini bekliyorum kocaman öptüm hepinizi 🙂🙂🙂
Tunacım öncelikle TUNA'mın hakkını yemelerine çok üzüldüm, ama olsun O BİZİM GÖNÜLLERİMİZİN BİRİNCİSİ hem bak ona kardeite geliyor hayırlısıyla inşallah, dualarımız seninle tatlım
bilmiyorum bu kadar erken olduguma cok şaşırdım tuna ablam cok sevindim inşallahta yanılmazsın bu aralar cok sıkıntım var anlatamm sizlere eşimde ayrılmanın eşigindeyiz sebep busefer bebebk degil bilmiyom rabbim sabır versin bana tuna ablam senin adına cok sevindim rabbim herkeze verir inşallahhhh
ii degilim bebegim gelmedi die degil dyanamıyom artık ama arkadaşlar hakkınızı helall edin herkezin adına cok sevindim hamiş olmayanlarda sabredin rabbim gülecek elbet
aa canım yaaa senin belirtilerin vardı ama iyi gözlemleseydin kanaman normal mi? geldiyse de üzülme nolur, eşinin sana asıl bu dönemde destek olması gerek, bak sen çok gençsin daha herşeyin bir zamanı var yıllarca bekleyenler var, bebişinin gelmesinden çok sağlıklı olması önemli, hem girmicem belki falan deme ya burda insan moral topluyor yapma böyle bak sabret gelecek meleğin.. bu arada güzel dileklerine tşk ederim fıstık sen de topla kendini..
Tuna yaaa bir idrar daha yapsaydın ya yarını bekletmeseydin, gelmiş bebeğin bencede, hadi oğlun kardeşine siz de 2. bebenize kavuluyorsunuz. Gözüna ydın olsun hayatım, darısı tüüm isteyenlerin başına tez zamanda
Çitosum enişteye iyi bakıyor valla dopingleri yüklüyor hadi hayırlısı bakalım
Kızlar valla hepiniz için dua ediyorum Rabbim kucağınızı boş bırakmasın en kısa zamanda inşallah Allah gönlünüze göre sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah🙂
Günaydın melekler saat 9:30 dan beri okuyorum yeni bitti 🙂önce hepinize iyi ve hayırlı haftalar diliyorum tunam hayırlı olsun bitanem oluş 2. olmuş ama daha öncede yazdığım gibi o bizim birincimiz türkiyede ne düzgün yapılıyoki herşeyde var bir üçkağıt biz esas birinciyi biliyoruz 🙂 veeeeeee hamiş olduğunuda biliyodum beraberiz diyodum sana gerçi ben testte negatifim ama biraz sonra kan testine gidicem eczacı bunlar yanılabiliyor geç salgıdan dolayı kana baktırın dedi hadi hayırlısı bahar gecikmesi değilse şayet bebiktir diyorum🙂birazdan çıkıcam askeriminde siparişleri var onları alıcam ve kan tahlili yaptırıcam 4 gün geçti 2 gün önce dayanamadım test yaptım ama negatifti bilmiyorum onunla uğraşana kadar direk sonuca gidicem tuna seninde haberini bekliyorum ama ben senin adına eminim öyle hissediyorum darısı bana ve tüm bekleyenlere 🙂
canımsın🙂) ay mavişim benim bak sen de hastalanmamışsın belki bu ay ikimiz de seviniriz🙂 öyle isterim ki, ay yaptır kan taesti inş birlikte güzel sonuçlar alırız🙂 hislerin doğru çıksın inş. oğluşuna hazırlık en güzel koşturmalar di mi? Allah kavuştursun., benim Tunam da işe öyle tatlım ne yapalım hayırlısı buymuş.
yaseminim kozacım haziranım sağolun ben günlerdir çok ümitliydim fakat son 5 dakikadır acayip bir sancım var acabamı demeye başladım neyse hayırlısı tahlili biraz dahamı ertelesem diyorum ne bileyim yaaaaa canım sıkıldı şimdi 🙁
günaydınlaaarrrrrr canlarım🙂öncelikle kendimle ilgili haberimi yazıyım sonra fırçalıcak ve de çok sevindiğimi söylicek şeyler var.bugün çatlatma iğnemi oldum 🙂beklemedeyiz inşallah allahım çok büyük tutucak sanki içimden bises öyle diyo çooook umutluyum buay çok🙂mavişimbebekistiyooooooo ve bebeğiiii oluyoooo galiba inşallahh ablacım 🙂orjincim çok üzüldüm canım düşüncelerine ve ruh haline sana inanki hiç yakışmıyo toplan lütfen toplan bak hepimiz çok üzüldük çok iyi biliyosunki yalnız değilsin bizde seninle beraber bekliyoruz nebuhal böyle bak ben,biz nekadar uzun süredir bekliyoruz inançlıyız olacak inşallah diyoruz ve oluyo bak kaçtane hamişimiz var yapma böyle inanıyorum seninde yüzün gülücek allahım çok büyük isyanetme bolbol dua et canım bolbol hacet duası ve kenzü-l arş duası oku ben okuyorum inan içime ferahlık geliyo güzelim seni çoook seviyoruzzz.hepinizi çoooooook seviyorum🙂
melekler dr den geldim bebişimin kesesini gördüm herşey şuan yolunda dedi çok küçüktü yaw 2 hhafta sonra kendisini görmeye gidicem dualarınız için çoook teşekkür ederim.iyiki burdasınız.ve iyiki varsınız.sanırım 5 haftalıkmış