Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canlar ben çıkıyorum askerimin siparişlerini alıp kargoya vericem o zaman zarfında gelişmeye göre kana ya giderim ya gitmem gelince yazarım hepinizi öpüyorum burda çok fena yağmur var fırtınayla karışık hiçde dışarı çıkasım yok ama oluşum bekler 🙂 ben kaçar 🙂

inşallaahhhh kozammm inşallah.
Ben bu hafta sonu dua etmeye gıdecegım . İstanbulda olanlar bilir Yüşa tepesi diye bi yer var beykozda orda bir türbe var ne zaman gıtsem huzur bulurum ben orada. Hem cok kalabalık olmaz ramazan ve kandil gibi ozel gunler dısında hem de ınsana huzru veren bı manzarası vardı onunde denız arkadan yesillikler. Muthi bi manzara ve muthış bir huzur duygusu aynı anda. Beni çok etkılıyor açıkçası ve senede 1-2 kez gıdıp kuranımı okur, namaz kılar dua ederim...
Eger kısmet olur da gıdebılırsem haftasonu hepimizi için dua edecegım Rabbım meleklerımızı gondersın hayırlısı ile saglıkla bize diye...

İNSALLAH ablacıgım hamişsindir.rabbim hayırlısını nasip etsin sana...

walla ben de burda sizlerle paylaşmasam çatlar patlarım. Yoksa durup durum kocayı şişiriyorum. Burda deşarj olup ona daha az bulaşıyorum bari😀
düsensene sürekli sizle paylaştıklarım esimle paylassam.kafayı yer yeralde.bazen çook mu abartıyorum ki diyorum daha surda denemeye baslayalı 5 ay oldu. galiba çok sabırsızım

kan testi yap bizi merakta koyma. aklımız sende olacak unutmaaaaaaaaaaa

haziranım bizler içinde dua etmeyi unutma melegiiiiiiiiim

günaydınlaaarrrrrr canlarım🙂öncelikle kendimle ilgili haberimi yazıyım sonra fırçalıcak ve de çok sevindiğimi söylicek şeyler var.bugün çatlatma iğnemi oldum 🙂beklemedeyiz inşallah allahım çok büyük tutucak sanki içimden bises öyle diyo çooook umutluyum buay çok🙂mavişimbebekistiyooooooo ve bebeğiiii oluyoooo galiba inşallahh ablacım 🙂orjincim çok üzüldüm canım düşüncelerine ve ruh haline sana inanki hiç yakışmıyo toplan lütfen toplan bak hepimiz çok üzüldük çok iyi biliyosunki yalnız değilsin bizde seninle beraber bekliyoruz nebuhal böyle bak ben,biz nekadar uzun süredir bekliyoruz inançlıyız olacak inşallah diyoruz ve oluyo bak kaçtane hamişimiz var yapma böyle inanıyorum seninde yüzün gülücek allahım çok büyük isyanetme bolbol dua et canım bolbol hacet duası ve kenzü-l arş duası oku ben okuyorum inan içime ferahlık geliyo güzelim seni çoook seviyoruzzz.hepinizi çoooooook seviyorum🙂

bizde seni seviyoruzzzzzz defne.

Citoscum cok tskederim canim guzel dileklerin icin, benim annemde senin bu anlattiklarini yasadi canim tabi onun durumu daha farkli o bir gunde gozunu kaybetti simdide cok az goruyor ve ilk zamanlar psikolojisi alt ust oldu benle babam elimizden gelen destegi verdik allahima sukurler olsun suan cok iyi ve hic bir zaman o illet ilaci kullanmasina izin vermedim cunku oda bir yere kadar canim vucut ona bir alistim mi birakamiyorsun ve belirli bir zaman sonrada hic bir faydasi kalmiyor zaten bastan tam faydasi yok o yuzden sakin sende bir daha kullanma canim bak esin sana destek veriyorsa buda harika bir sey, icinden aglamak geliyorsa ve bu seni rahatlatiyorsa aglasan daha iyi ara sirada seni mutlu eden seylerle ugras elinden geldigince fazla dert dinleme ki sende kendini toparlayabilesin canim mesela sinirli anlarinda kitap okuyabilirsin veya mutfakta kendini oyalayabilirsin canim sakin oyle durumlarda yanliz kalma inan bak faydasi olucak. hatta seni rahatlatacak turden muzik dinle ozellikle tabiat sesleri bulunan muzikler internette bulabilirsin bunlar insani cok rahatlatiyor tabi canim yinede senin bilecegin bir sey benimkisi bir dost tavsiyesi rabbim yuzunu her zaman guldursun tum dualarini kabul etsin amin.

Defnecim insallah rabbim yuzunu guldurcek canim bu arada resim sana aitse allah seni sahibine bagislasin canim cok guzel bir hanimsin ne olursa olsun gelecek olan melegin icin her zaman olumlu dusun hepimiz muradimiza ericez insallah ve sende tabiki allaha olan inancn daha kuvvetlensin ve tum dileklerin kabul olsun amin.

Hadi hayirlisi canim rabbim sana saglikli ve hayirli bir evlat versin amin senin adina cok sevindim canim bu gunlerinin keyfine bak eminim ki cok guzel bir mutluluktur allah bu mutlulugunu bozmasin.