Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Sakın sıkıntıya girmeyin rabbim ol derse yaş kaç olursa olsun olur bu dünyada yiyecek ekmegi varsa olur ..ama aymeleğin dediği gibi doktora gitmeniz dahada sağlıklı olurrr...Umudunuzu yitirmeyinnn..

aymelek sakın ümidini yitirme yukarıda yazdım ama 1 sene çok normal eğer olmazsa doktora git belki ufak bir tedevi gerekir ama sizler için daha çok erken olucak yakında burdan hepinizin haberlerini alicaz inşallah.

Bitanem eger özel değilse problem nedir canım ama özelse anlatmayabilirsin ..

canlar gittim doktor hiç kürtaj düşük falan olmadığı için 6 ay tedavisiz denememi söyledi bünyen çok iyi 40 lık gibi değilsin dedi bende uğraşıyorum olmazsa yaz başı falan tedavi dedi bakalım hayırlısı...

Bitanem eger özel değilse problem nedir canım ama özelse anlatmayabilirsin ..

yok hayatım neden özel olsun...ben geçen adetimin ikinci günü genel tahlil yaptırmıştım.benim LH yüksek çıktı.doktorda ovulasyon problemin var senin dedi.gelecek ay adetinde tahlilleri tekrarlayalım yine yüksek çıkarsa tedaviye başlıcaz dedi. mesela şu ovulasyon testleri bende Allahın her günü koyu pozitif çıkıyor.çünkü LH hep yüksek🙁
bide bu ay özelde bir doktora daha gidicez bakaım o ne dicek..adetimin gelmesini bekliyorum

Bitanem tıp o kadar ilerlediki allahdan tedavisi olan bir rahatsızlık bu. umudunu yitirme tedavi sonucu birkaç aya kadar düzene girer.canını sıkma hiç ummadıgın anda sana supriz yapcak senin bebek 🙂)