Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

haftasonu tatilim yok esincim haftaiçi 1 gün🙂ama neyseki alıştım artık 8 sene oldu aynı tempo.geceler benim için ondan çooook kıymetli🙂hele buaralar bayılttım adamı,yiteeeerr diye isyanediyo🙂

al esinim al kilolarıda dahada güzelleş yesin sonra koçiş seni çikolata niyetine🙂inşallah kendide bahtıda enaz seninkadar güzel bi evladın olur

Defnecim valla inan daha önce gördğümde acaba bilmedğimz bi manken ya da sanatçılardan mı dedim.Maşallah duruşunda çok asil🙂🙂İnan sen misin diye yazarken çekndm ya gerçekten benm bilmediğim biri ise sonra beni cahil zannedicekler falan kendi kendime yazdm
.Amaaaaan valla biz bazı manken sanatçılardan dah güzelz en azından doğalız🙂🙂valla dün eşimle denk geldi baktık da kız onlar ne o öle??burnunu yaptıranlar,çnesini gözünü kaşını.Valla yapma güzeller onlar🙂
.Hele bi de makyajsz olunca gece görsem korkacağım tipler var..Eşleri ya da sevgilileri gece napıyolar bilmiyom.Yüzlerine poşet geçiriyolar herhaldeeee
.Oyyy gene bi hoşum valla ...

Canımmmm çok ama çok sevindim ikinci çizgiye Allaha binlerce kez şükürler olsun gözün gözümüz aydın tebrik ederim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
ayyyy çok sevindirik oldum darısı diğer arkadaşlarıma ve bana olsun inşallah amin
Bu arada oğluşunuda kutlarım canım 2.olmuş...Yuh torpil çocukların eğlencesine kadar indi demek :/ Olsun ikinci olmak ta güzel canım tekrar tebrik ederim

esin canım ben aş ermiyorum arada bi ekşi istiyo canım oda normalldede severim ama oğlumda tatlı yemedim inanmıyorum o lafa habira cips istiyodu canım şu doritoslar var ya baharatlı eşimi arayıp onlardan istiyodum fırçayı yiyodum millet çilek ister erik ister bizim ki cips istiyo diyodu sonra oda geçti gitti ama çok acılı ekşili salata yiyodum.bundada öle .aman bi görseydim keretayı oğlum hemen görünmüştü.bu pek nazlı anam kızmı ne yoksa gidicimi bilemedim am yarın inşallah görürüm.dualarını bekliyorum melekler

Kızlar merhaba sizede nasılsınız?Ay şhekerim seni böyle mutlu görmek ne ka güzel ne ka güzel yüzün hep böyle gülsün iyimi
kızlar ben antidepresan ilaç kullanıyordum uzun zamandır dün bıraktım ama içim sıkılıyo iştah yok acayip mide bulantısı ve uykusuzluk başladı rabbim bana şifa versin ne olur dualarınızı eksik etmeyin..Sırada inşallah siğara var ondanda kurtulursam tamamdır inşallah...Çok öpüyorum sizi🙂

Oyyy ben seni yerim aşermelerde başlamış maşallah barek Allah boş ver kiloyo felan bebeğin beslenmesi için ye iç keyfine bak doğumdan sonra verirsin kiloları çok öpüyom bebişle seni