Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tatilin var mı ya canım? az önce okurken anca akşamdan akşama demişsinde 😀 çalışmalar için hafta sonu tatilin yok mu canım? evli olunca hafta sonu tatil mutlaka arıyo insan öğretmen olmama rağmen hafta içi 5 te çıkmak dokunuyo bana seneye öğlene kadar olan bir okul ayarlamaya çalışcm vallahi yaa ...hafta sonları bile yetmiyoo insana gözü kör olsun tatilin bide bi tatlı bitiyoki şu tatillerr😕

ay çok saolun kıslar yaa vallahi allahımm kabul etsin inş. bu ay sizlerin en uğurlu ayınız olurda bir an önce istediğiniz minik meleklerinize kabuşursunuzzz
AAMİN CANIM İNSALLAH

Valla bacm uzağım.Ama bunada şükür diyorum.Ben erzuruma gelin gittim 8 ay kaldm orda konya'ya geleli 6 ay bitti ama ne bilim bi tane komşu yok.Burda herkes eşine dostuna gidiyo akrabasına gidiyo yabancılar dışarda kalıyo işte.Ama dedim ya erzurumdansa burası iki mahalle ötesi gibi geliyo bize🙂
Mersin'e daha yaknz yani..Kimslere güven yok cnm zaman kötü valla artık kadınlar evli erkeklerden daha çok hoşlanıyolarmş kocalarımızı da elde tutmak zorundayz o yüzden girip çıktğmz insanlara dikkat etmeliyz.Sende çok güzelsn cnm sensin dimi fotodaki??ALLAHM gönlüne göre versn inşallah cnm

ha sevdemm evet gün var altın günü değil kıs batacaz 😀 altın deme fırlayacak nalet gene .... öle diyolar buarada yumurtlama günü varr😀 burda böle bi stede başka ne günü olur? buarada sevdecim sen hiç aşeriyomusun canım? herkes bana kıs olcak dedi burda bebeğim için ama fena şekilde şeker iistiyorum ye tatlıyı çıkar hakkıyı demişler 😀 bakalım hayırlısı olsunn

sağol canım benim🙂evet resimdeki benim valla bilseydim bukadar iltifat alacağımı daha önceden koyardım ama denedim beceremedim🙂 kalbiniz güzel fıstıklarım benim.buaralar kendimi çok salmıştım böyle güzel şeyler duyunca silkendim valla🙂