yasemincim ve çatlağımmm üzülmeyinn lütfen test yapmışsınız çıkmadı demişsiniz ama sabredin biraz adet geciksin önce bakalımm belki geç döllenmiştir meleğiniz testlere güven olmaz bence yaaa... buarada tunam ya adına çok sevindim inş kesinleşirde daha çok seviniriz kursağımzda kalmaz canım haberlerini dört gözle bekliyoruz vee sekerim gerçekten allah analarımızı başımızdan eksik etmesinnn... defnecim buarada çok tatlı bir anne olacaksın sen maşşalahh inş bu ay sana uğur getirir canımm...
veee melodicimm bi gelişme varmı canımmm nabersin görüşemedikk?..
iii annecik sen nasılsın yumurtlama donemındeyız gun asıreı ılıskıde bulunuyorum bu ay ole ustune dusmeyecem esıncım hayırlısı olursa olur olmassa rabbım ne zmn ol derse bebegim kuzum ne yapıyor annesı ıııdır ınsallah bıze dua etmesını sole gelsın kardeslerı opuyom cnm kuafore gıdecem
bende iiiyim canım çok saoll. bu yumurtlama dönemini ii değerlendir valla dualarım sizinle inş bu ay boş geçmessiniz.herkes için hayırlısı olsun canım...dualarımızı birlikte ediyoruzz meleğimle allahım kırmaz bu sebi bebekleri sizlerde nasip edicek inş ben biliyorum inanıyorumm. meleğimde ii allahıma şükür yakınlaşıyo görüşmemiz heycanlanıyorumm😀 canımm git tabi bi kuaföre ya kendine gel ohh be de nefes almak varmış de şu zmanalarda moral sana ii gelecek inanıyorum ben... kendine çok i bak canımm
negüzel yazmışmışsın canım ya annelik ne kutsal bişey aminn güzelim allah annelerimize sağlıklı uzun ömür versin.ayyy benimde şimdi aklıma annemi getirdin duygulandım eve gidince ona sımsıkı sarılıcam kocamannn öpücem canım annemmmmmmmmmmmm
ay ay ayy şekerimmm ne tatlıymışsın sen böyle yeriimm senii😀 kocişinin şekeriymiş çalmıyoruz kıss senii😀 kocişine kal emii 😀 allah hep güldürsün senii.. allahım meleğini göndersinde sende muhteşem bir anne ol sana hamişlikte ne yakışır canım ya maşşaallahhhhhhhh.
melodimide çok beğeniyorum benn onada çok yakışacak hamişlik eminim hatta tuna defne melodi beklenenbebişş çitos maviş yaseminn daha birsürü sayamadığım aklıma şuanlık gelmeyen melek arkadaşlarım hepiniz hamişlik çok yakışacak eminim inş en yakın zamanda rabbim meleklerinizi gönderir
😀😀😀 ayy yaseminim yaaa çok teşekkür ederiimm biliyomusun senle konuşurken en yakın arkadaşımı hatırlıyorum 2 tane çok yakın dostum vardır benim biri yasemin diğeri merve o yüzden bu isimlere daha ayrı bi bakışım var 😀 senide hep öyle yakın hiisediyorum nedense😀
Valla annelik kutsal RABBİM bizlere de nasip etsn.Öp tabi defnecm her dakikanın önemi var sevdiklerimz için.Ben şuan konyada oturuyorum annemler mersinde ama saolsn krtaj oldğumda gelmişti ALLAHTAN mani çıkmazsa önmzdeki hafta beraber gidicez snra yine yalnzm🙁🙁off yaaa burda komşuluk 0 0 0 0 0 valla billa kapımı çalan kimse yok.ALLAHM valla annem çok üzülüyo bu duruma.Eşimn çalştığı hastanede baya var arası o da 24 saat nöbetçi.Yani böle sıkıntılı ama hamd olsn.Herkesn sağlığı sıhati yernde olsn da napalm herşey bizim için..Oyyy bn yne içeri kaçıyom burda hava kapandı sanırsam yağmur yağıcak kapalı hava da içimi sıkıyo yaw🙂🙂uyuma havası diyorum ben
kapalı havaya.Neysem öptmmmm gelicem yine.Yaaaa çitosummmm nerdesnnnnn?????
ay burda otururken öğlen namazımı kaçırıyorum yahu şimdi aklıma geldi valla ben kaçıyım hemen kılıp geliyorum namazımı kaçırmıyayım duada ediyim size geliyorum hemen kıslar kaçmayın biyeree