Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Tunacmmmm cnmm bnmmm hayırlı olsun meleğin.Dha kesin değil biliyorum ama sanırım ikinci çizgiyi belirgin görmşsn.Rabbim sağ salim nasip etsn inşallah.Hayırlı haberlrini bekliyruz.Bn demiştim 10 numaranın sahibi tuna diye🙂🙂belki okumşsndr tatlm..🙂ayyy bişi deicektm unuttm bak.Hah hatırladm.Cnm kan testi yaptır kesin çıkar.Biliyosn ben adetime 1 gün kala yaptrmştm kan testini.Rabbm gönlüne göre versn inşallah cnm

ah kalbi temiz arkadaşlarım benim evet demiştin🙂) ne biliyim canım yaa alışmışım tek çizgiye bi garip geldi🙂 sanki her an adet olucam gibi hissediyorum. yarın kan testi yaptırma fırsatım olursa gidicem bakalım, haber veririm. aminn aminn canım benim hepimizin hamişliğinden daha da mutlu olucam🙂

yasemincim ve çatlağımmm üzülmeyinn lütfen test yapmışsınız çıkmadı demişsiniz ama sabredin biraz adet geciksin önce bakalımm belki geç döllenmiştir meleğiniz testlere güven olmaz bence yaaa... buarada tunam ya adına çok sevindim inş kesinleşirde daha çok seviniriz kursağımzda kalmaz canım haberlerini dört gözle bekliyoruz vee sekerim gerçekten allah analarımızı başımızdan eksik etmesinnn... defnecim buarada çok tatlı bir anne olacaksın sen maşşalahh inş bu ay sana uğur getirir canımm...

veee melodicimm bi gelişme varmı canımmm nabersin görüşemedikk?..

negüzel yazmışmışsın canım ya annelik ne kutsal bişey aminn güzelim allah annelerimize sağlıklı uzun ömür versin.ayyy benimde şimdi aklıma annemi getirdin duygulandım eve gidince ona sımsıkı sarılıcam kocamannn öpücem canım annemmmmmmmmmmmm

iii annecik sen nasılsın yumurtlama donemındeyız gun asıreı ılıskıde bulunuyorum bu ay ole ustune dusmeyecem esıncım hayırlısı olursa olur olmassa rabbım ne zmn ol derse bebegim kuzum ne yapıyor annesı ıııdır ınsallah bıze dua etmesını sole gelsın kardeslerı opuyom cnm kuafore gıdecem