Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

defneciğim özledik seni de kaç gündür yoktun, hadi yumurtlama günlerinmiş iyi değerlendir de yakında gelsin meleğin🙂 bu arada resimdeki sensen maşallah çok hoşsun🙂

geldim geldim🙂 işler çok yoğun buaralar pc hep açık ama yazamıyorum fazla okuyorum arada.çok sevindim senin için inan inşallah bakalım evet yumurtluyorum🙂buay iddaalıyım olacakkkkkkk🙂allahın izniyle.buarada teşekkürederim canım evet benim ama geçen seneki resmim şimdi saçlarım biraz daha kısa psikolojim her bozulduğunda boyu kısalıyo saçlarımın🙂

ah canım benim oğlunu tebrik ederim.2. olmakda bi basarıdır.zaten her yerde torpil oynuyor.enn sinir oldugum konuda bu.hiçkimse hak hukuk gözetmiyor.hayırlısı canım.oğlusun bizim gönlümüzün birincisi zaten öp onu tombiş yanaklarından.😀 😀
melegim hamişsindir umarım.kan testi yap bakalım çok merak ettim ay heyecanlandım şimdi senin adına.

artık kendi adınıda kocaman kocaman yazarsın canım

ah yerim ben tatlı kızı.kıs sen çok güzelmişsin rabbim kaderinide güzel yazsın

anladım canım sen gene de gel arada, hadi bakalım inş gelir bebiş rahat ol takma kafana. uzun saç yakışmış sana çok da kısaltma🙂

çok çok tşkler ablası söyliyim oğluma, evet buraya kadar gelmek de güzel tabi ama 1. olan çocuk güzel birşey yapsa içim yanmazdı neyse kısmet böyleymiş, güzel bir anı olacak🙂 sen nasılsın? canım benim bir olsam yazmam mı? kocaman hem de🙂) yakında hamişlerden yer kalmaz inş listede🙂))

amin canım insallh benimde bütün duaları o yönde. beni sorarsan aynıyım canım.sanki adet olacakmışım gibi.1 gün önce test yaptom _ olsa cıkardı galiba.doktora cıkmaktab korkuyorum ama korkunun ecele faydası yook