Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hiç kuıvırma tuna 10. hamişşide arama istersen hayırlısıyla oda sensin be ya çok sevindim inşallah sevincimiz kırılmaz.yarın bi daha yap derim.

bi test daha yaptım ama kan tahlili sonucumu alamadığım için oda pozigtif çıktı.ertesi gün tahlill sonucumu aldım gebesin dedi.

yok hayatım bi gelişme çalışıyoruz işte🙂beklemedeyim...

canım ya hepimiz biran öyle oluyoruz,patlıyoruz neyapalım elimizde değil çitosun dediği gibi zaten ağlamak açılmak en güzeli,içine atma sende hiçbirzaman rahat ol🙂

oğluşuna tebriklerimizi ilet ablacım çok sevindim.amaaaaaaa sevindiğim bişey daha varki çooook mutlu oldum ya inşallah hamilesindir neolur yarın sabah tekrarla bizi merakta bırakma🙂

defneciğim özledik seni de kaç gündür yoktun, hadi yumurtlama günlerinmiş iyi değerlendir de yakında gelsin meleğin🙂 bu arada resimdeki sensen maşallah çok hoşsun🙂

selam kızlar nasılsınız bakalım 🙂
canım ya hepimiz biran öyle oluyoruz,patlıyoruz neyapalım elimizde değil çitosun dediği gibi zaten ağlamak açılmak en güzeli,içine atma sende hiçbirzaman rahat ol🙂
dogru söylüyorsun canım her hastalıkda içine atmaktan geliyor her seyi oluruna bırakma her anı içimizden geldiği ğibi yasamak lazım.
canım resimdeki kız sen misin merak ettim

senlin ve sevdeciğim çok çok tşk ederim inş hamişimdir de aranıza katılırım🙂 sevde kanda da çıkmış bebeğin hadi gözün aydın🙂 Allah bebişlerinizi kucaklarınızı almayı nasip etsin.

oğluşuna tebriklerimizi ilet ablacım çok sevindim.amaaaaaaa sevindiğim bişey daha varki çooook mutlu oldum ya inşallah hamilesindir neolur yarın sabah tekrarla bizi merakta bırakma🙂
canım benim sağolasın🙂 iletirim tabi ablası🙂 merakta koymam sizi kızlar o konuda tereddüt etmeyin öğrenir öğrenmez burdan bas bas bağırıcam🙂)) ay inş sevincim yarım kalmaz..