Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Biz 2010 haziranda evlendik canım, ve ekım sonu gibi korunmayı bıraktık 3 ay kadar oluyor işte deniyoruz bakalım hayırlısı. Hepimize hayırlısı ile nasip olur umarım

bizde 2010 28 mayısta ewlendik..birbirimize yakınız.bizde eylülde bıraktık korunmayı ama hala beklemedeyiz..inşallah hayırlısıyla kawuşuruz meleklerimize🙁

Bende 2010 ocakda evlendim Biz hiç korunmadık 6 aylıkken hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı o yüzden kızlar sizin hamile kalmanız çok yakın🙂))Hadi hayırlısı geliyor bebekler 🙂))

Bende 2010 ocakda evlendim Biz hiç korunmadık 6 aylıkken hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı o yüzden kızlar sizin hamile kalmanız çok yakın🙂))Hadi hayırlısı geliyor bebekler 🙂))

kalp kalbe karşıymış 🙂 bende aynı şeyi söylüyordum tam salkımcım. Geliyorlar inşallahhh tez vakitte. Hepimize birer taneeeee 🙂

merhaba arkadaşlar ben sizlere göre biraz daha şanssızım herhalde 2 oğlum var büyüğü asker küçüklise 1 öğrencisi çocuklarımın babasından 12 sene evvel ayrıldım ve 2010 temmuz 30 da 2. evliliğimi yaptım eşim çocuk istiyor 2010 aralık ayından buyana korunmayı bıraktık ama hala bişey yok yaşım 41 bilmiyorum ona istediği bbebeği verebilecekmiyim allah herşeyin hayırlısını versin denemeye devam 🙁

ne bileyim hayatım ya,ben artık kendimi çok uzak hissediyorum,sanki her ay bir adım daha daha uzaklaşıyormuşum gibi geliyor meleğimden🙁..ben doktorada gittim biraz problem var gibi bende bakalım.bu ay doktora gitcez yine.adetimin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum..

bi kontrolden geçmenizi tavsiye ederim,doktor kontrolünde olması daha iyi.yaşınız o kadarda geç değil ama35 ten sonraki gebelikler biraz riskli oluyor..hakkınızda hayırlısı olsun.nasipse verir Rabbim üzülmeyin🙂

canlar daha çok yenisiniz olur olucakta benim ikinci oğlum korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra oldu korkmuştum niye olmuyor diye doktora gittim tedavi için 1 seneyi geçmesi lazım dedi 1 hafta sonra bulantıdan şüphelenip test yaptırdım ve hamileydim yani olur olucak asıl ben napıcam 40 lı yaşlarda zor neyse hayırlısı artık....