Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlarr mrb nasılsınız bakalım? bazıları beni merak etmiştir ama inanın anca girebiliyorum. gece hiç uyuyamadım hem test yapacaktım hem de oğlumun yarışması için heyecandan..
evett oğluşum 2. oldu teyzeleri🙂) ama hakkı yendi, inanın herkes şarkı şiir söylerken benim oğlum harmandalı eşliğinde efe oynadı, çok farklıydı ama 1.nin torpili vardı sanırım çünkü çocuk Tuna'nın her zaman evde okuduğu kısacık bir şiir okudu, ee işte herkes buluyor torpili🙁 ben bir de şarkı ve şiir hazırlamıştım ama ilginç olsun diye efe oyunu oynasın dedik. anca bir etkinlik yaptılar, efe giysilerini de götürmüştüm ama hiç değiştirme fırsatı olmadı, organizasyon berbattı.. neyse buna da şükür 75 adaydan 2. kral olmak da güzel yanii🙂 hediyelerimiz de fena değil🙂 ay harikaydı benim oğlum ya ne güzel oynadı🙂)) Allah sizlere de böyle duygular yaşatsın🙂)

vee öte yandan kızlar sanırım benim bebeğim geldiiiiiiiiiiii🙂))))))))))) yaa inanın çok umutlanmak istemiyorum ama 2. çizgi hemen belirdi, geçenkine göre daha belirgin ama 1. çizgiye göre çok net değil. ay bi tuhaf oldum ya hiç beklemiyodum🙂))) elim ayağım boşaldı. ama sanki her an hastalanıcam gibi. ay gelmez di mi kırmızılar yaa? off çok üzülürüm o çizgiyi gördükten sonra böyle bşy olursa🙁 sanki oluyorum gibi wcye koşuyorum ama bşy yok, karnım ve çok hafif göğüslerim ağrıyor, az da kasıklarım, ama göğüslerimin damarları çok belirginleşmiş. ay bilmiyorum yaa inş hayırlısıyla gelmiştir meleğim, ne olur dua edin bana... yarın görüşmrk üzere hepinizi öpüyorum🙂))

ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 darısı tüm listeye...

🙂
🙂
🙂
H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım.......................şubat

2.tuvanna....................şubat

3.AuSSie-AnGel...........şubat

4.esinerkan..........mart
Düzce 24 Okul öncesi öğrt.
süpriz oldu🙂

5.burju........................mart

6.sarı gelin.................mart

7.sen-lin12121212.........mart

8.çölmeleği................nisan
Mardin/Midyat 19

9.sevde7.................nisan

10.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..............19-20 şubat ??? Ses yok huu???
2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???

3.little angel.....26 mart ??? İzmir Hamiş adayı 🙂

4.yaseminnnnnnn........9 nisan ??? Kütahya 22 Ev hanımı Hamiş adayı 🙂

5.mavişimbebekistiyor..........14 nisan İstanbul 41 Gayrımenkul danış. Hamiş adayı 🙂

6.tunaa............16-18 nisan Eskişehir 33 Resim öğrt. Hamiş adayı 🙂

7.ranagül......................16 nisan Hamiş adayı 🙂

8.pirenses...............? Afyon 26 Ev hanımı
9.orjinal-catlaq..............20 nisan Mardin
10.geveze.....................21 nisan
11.geweze............22 nisan Ankara 22 Üniv. öğrc.
12.rosemmm..............23 nisan İzmir 33 Memur
13.simeli....................?
14.denizzzz..........25 nisan Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
15.kraliçearı...............26 nisan
16.lalezar....................27-30 nisan Balıkesir 39 Memur
17.çitos....................27 nisan Yozgat
18.melodi_cn..............30 nisan-3 mayıs
İstanbul 25 Ev hanımı

19.mavikedi.................1 mayıs Edirne 28 İngilizce öğrt.
20.koza....................2 mayıs Antalya 33
21.haziran13............2 mayıs İstanbul 35 Mühendis
22.defne defne.................2 mayıs
23.baharrrımmm..............3 mayıs Ardahan Güzellik uzmanı

24.gülparem...............3 mayıs Afyon 22 Üniv. öğrc.
25.gullu_23...................5 mayıs
26.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21

27.burçemm.................6 mayıs Tekirdağ
28.sea34...................7 mayıs İstanbul
29.aymelek..............9 mayıs Erzurum 25 Hemşire
30.best_dream...........10 mayıs
31.beklenenbebiş..........11 mayıs 20
32.elçin&su.................12 mayıs
33.bembeyaz...............13 mayıs Konya 26 Memur
34.berna24...................?

sheker_shey...............? Konya Arkadaşımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verir...

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
elif_ecrin...................?
sılam_nisa.................?

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

Son düzenleme:
tunacım tebrik ederimm dediğin gibi heryerde bi torpil oluyo olsun 2 olmakta büyük bi başarı.bu arada kızın yolda sanırımm 🙂geceninn güzel haberiii🙂darısı bizlerin başına inşallahh🙂

ah güzelim benim yaa minik bir prenses mi geliyor?🙂))))) Allah kucağına almayı nasip etsin🙂)

fıstığım benim merakına tşkler🙂 ya ben de beklenen bebişi görmüyorum özledim yaa. bu arada göbişin çıksın, aş er, yeter ki bebeklerimiz olsun di mi yani)))) yerim ben senin o duygularını hamişlik de bir başka değil mi? Allah tamamına erdirsin..

aynı be güzelim test yaptım - .çok moralim bozuldu. ama halen adet olamadım korkuyorum

tatlım korkma hayırlısı herşeyin ama bir an önce doktora görün, 5 ay erken değil ona göre bşyler yapılır inş bebişin gelir sonra..
Allah yardımcın olsun.

kızlar bende iki gün gecıkmeyle adet oldum moraller sıfıra düştü yine inşallah sizler kalmışsınızdır...

bende bu aY adet oldumm ümidi kesme allah bizede birgünn anne olmayi nasip edecek
hayırlısı kızlar inş önümüzdeki aya hamiş olursunuz, bu arada yeni tarihlerinizi isterseniz yazın ekliyim.

inşallah ben denedim az önce cıkmadı tek cizgi olsaydı cıkardı
ya allahım sabır ver
öle yapacam 🙁 ben siteye giremicem beni merak etmeyin sizinde kafanızı ütülemek istemiyom
tatlım aaa hani o güzel enerjin, hemen pes etme nolur bak daha günün var hiç belli olmaz senin belirtilerin kuvvetli, inş göbişindedir meleğin. ne demek girmicem özlerim ben seni yaa yapma böyle, estğ ne kafa ütülemesi, senin enerjin iyi geliyo bana🙂

çatlak duur daha benim diğer gebeliğimde 4 gün geçmesine rağmen silik çizgi çıkmıştı oda kaç saat sonra hele bi adetin geçsin ozaman yap .hemen stres yapma
sevdeciğim sonra tekrar test yapmışmıydın? çizgi koyulaştı mı? yoksa direk kanda mı çıktı? merak ettim de??? inş sen de yakında bebişini görürsün, merak etme çabuk geçiyor günler..

oh oh maşallah keyif yapmışsınız🙂) canımsın yaaa şu listenin hepsi hamiş kalsa valla çok mutlu olucam desteğine tşkler🙂)

shekerim benim yakışmıyo sana böyle gerçi insan arada durgunlaşıyor ama biz seni hep pozitif gördük belki de ondan. canım yaa, gelecek yeni meleğin üzme kendini nolur.. gençsin daha, eşinden dolayı bilgilisin de, ben inanıyorum yakında çoook hamişimiz olacak🙂

yaseminciğim sana da güzel dileklerin için tşkler..

Son düzenleme:
tunam bensiz listemi yaptın sen bak küstüm ama bende nisan 3 hasta oldum belki benide sokarsın araya
aa hayatım sensiz olur mu? ben sana burayı demiştim ama bulamadın sanırım , ben uzun zamandır yapıyorum bu işi söyle tarihini hemen ekliyim.. hoşgeldin aramıza🙂)
tunacım tebrik ederimm dediğin gibi heryerde bi torpil oluyo olsun 2 olmakta büyük bi başarı.bu arada kızın yolda sanırımm 🙂geceninn güzel haberiii🙂darısı bizlerin başına inşallahh🙂
canım tşk ederim oğluşum adına🙂 ay bi hoş oldum kızın deyince alışmışım ya oğlana bakalım hayırlısı sağolasın🙂
ay dayanamadım yazıyım bari dedimmm🙂) inş canım darısı herkese...

hımm bide sen hamilesin dimi benim tatlımın pabucu damamı atıldı şimdi 🙁

fıstık daha kesin değil bakalım inş öyledir🙂) ay allah mı söyletti yoksa🙂) sen versene şu beklediğin tarihini ekliyim hemen sonra yatıcam..
hem baksana senin damat adayın 2. kral seçildi canım yaaaa🙂)) o benim ilk gözağrım hiç atılır mı pabucu 🙂 en çok sevinen o olacak🙂) ay inş yaa..