Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım benim inşallah tez zamanda.sen hamişsinya bizim için bolbol duaet güzelim senin duan daha çabuk kabulolur inşallah🙂negüzel biduygudur tahminedebiliyorum içinde saklı bircan ,allahın lütfu,engüzel şey...

allahtan hiçbirzaman umut kesmemek lazım o çok büyük.neyi nezaman vereceğini o bilir.beklemek lazım sabırla dua etmek lazım ısrarla.ben dün gece geç saatlere kadar namaz kıldım, dua ettim.allahım kabuletsin inşallah hepimizin dualarını.aminnn

ya ne enteresan dimi geçen ay yok diye üzülüyodukm bu ay var ama varlığını göremediğim için.biz kadınlar kendimize herzaman üzülebilicek bişiler buluyoruz.ah 2 gün koskoca iki gün kaldı okadar istiyorumki kızlar bebeğimi gördüm demeyi.ya benim korkum tekrar bi düşük yapmak beki boşa sıkılıyorum ama işte beni anladığınızı biliyorum.işte bu yüzden burdan kopamıyorum nezaman bilgisayarı açsam elim direk melekler mekanına gidiyo.allahım gönlüme ferahlık ver.aminnn

abla dünn ben giriverdimm anam baktimm kimsecikler yokkkk🙂) dedimm bunlarr iş başinda🙂)

taze anne düşünme böyle şeyler üzme kendinide bebişinide.2 gün kalmış bak sabırlı ol hayırlısıyla görücen bebişini

sevde
aynı duyguları yaşıyoruz.inş sağsağlim oalcak bebişlerimiz.kesenin görünmesine 2 gün var dimi.inş.göreceksın.ben de beklıyorum

aklına getime canım kötü seyler rabbim eylerse güzel eyler
nerdesinizzzz meleklerrrr........
deminden beri ben de kise bilamıyorum