Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

gerçekten çok güzel canım benim..aslında bilmediğimiz o kadar çok şey var ki..bir sır perdesiyle kapanmış..bazı şeyleri çok kurcalamamak lazım aslında.şah damarımızdanda yakın olan bir güç var işte o bizim neyesahip olmalıyız neye olmamalıyız o biliyor..doktor hasta misali.inşallah rabbim gönlümüzde razı olduklarımızı hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanlarıda gönlümüze razı eyler...

bu arada bende ne yapayım tatlım ya grip olmuşum öyle hayattan bezmiş bişekilde ewdeyim,yorgan döşek olayı yani😀 tamda yumurtlama dönemimdi ona üzülüyorum en çok😀..

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine üzülmüyoruz tatlım hormonlarmız o kadar hassaslarki direk etkileniyorlar ayakta geçirmeye çalış yatttıkça daha çok hasta oluyor insan

Bıraktım gibi canım çalışmaları bu ay sadece igneden bir gün önce ve pazar ve salı doktorun dediği günler yaptım o kadar ..Bu ay o kadar gün aşırı yapmadım vallahi yoruldum sanırım her ay hüsrana ugramakdan inş.bu ay olur bakalım kısmet ..

Günaydın hepinize arkadaşlar,
Ben cuma test almıştım cts sabah kalkar kalkmaz hemen yapayım dedim ama maalesef tek çizgi... O tek çizgiyi ortasından 2 ye bölsek iki çizgi sayılmaz mı acep🙂 benım de gecikti herhalde, beklıyorum bu aralar regl olurum sanırım.

ay hayatım senin 4 gün geçmiş üsünden.idrar testi negatif çıkabilir ama kan testi kesin sonucu verir.ama istersen bir kaç gün daha bekle testi tekrarla..hadi bakalım bekliyoruz neşeli haberlerini🙂

Biliyorum aymelekcim kan testi kesin sonuç verir ama korkuyorum açıkçası. Herne kadar çizgilerle dalga geçsem de bide kan testinden elime kagıdı tutsturacaklar negatif çıkarsa üzüleceğim bi dünya🙁 Karışık duygular içindeyim 1-2 gün daha bekleyeceğim eger regl olmazsam (ki inşallahhh olmam) gidip yaptırırım testi. Çarşamba eşimin dogumgunu eger regl olmazsam o zamana kadar, yaptırırım hele de bi pozitif cıkarsa ona harika bır suprız olur🙂 ama karın agrılarım da var bu da iyiye alamet degil her an herşey olabilir. Oyy oyy böyle karışık işler yani hepimizi bildigi gibi🙂

ayy hadi inşallah eşine güzel bir doğum günü hediyesi olur hayatım..sizin bu ilkmi olacak,ne kadar deniyorsunuz?