Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Hem iğne hem klomen hem gün aşırı aktivite tutmuştur tutmuştur bebişlerden birini kovalarımdan kapabilirsin ama önde soldaki kızan benim oluyor 🙂

zaten şu etraftaki boşboğazlar olmasa bu kadar stres yapmıcaz,onlar yüzünden meleklerimize hasret kaldık🙁

Sorma ya negatif enerji ile yüklüyorlar bizi. Bilip bilmeden boş boş konuşuyorlar.

Amaaannn boşverin takmayalım kafamıza ! Allah hepimize resimdeki gibi tatlış minişlerrrr nasip etsin

Son düzenleme:
selam tatlı melek arkadaşlarım içimizi ferah tutalım rabbim büyük inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.sizleri çok ama çoooook seviyorum............

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:
1.haziran13.....................3 şubat????
2.pirenses.......................10 şubat
3.salkım...........................12 şubat
4.tuvanna........................15 şubat
5.aymelek........................19şubat
6.pnr79.............................19-20 şubat
7.çölmeleği......................21şubat
8.elif_ecrin.......................22 şubat
9.mavikedi.......................24 şubat

10.tunaa...........................24-25 şubat
11.elçin&su......................26 şubat
12.beklenenbebiş...........29 şubat
13.best_dream................6-7 mart????
14.bembeyaz.................. ??

diğer arkadaşlar da ismini listede görmek istiyorlarsa beklenen adet tarihini yazarlarsa seviniriz

canım best_dream doğru mu yazdım listeye seni bi yanlışlık olmasın tatlım... bu arada sakın canını sıkma...bunda da vardır bir hayır diyelim hep beraber 🙂🙂

Bu İşin Neresinde Hayır Var? Padişah avlanmaya çok düşkündür,hafta sonlarını av peşinde geçirir. Bir gün dikkatsizlik sonucu silahı geri teper ve işaret parmağı kopar. Tedbirsizliği yüzünden vezirini suçlar. Hayatının zindan olduğunu söyler,hayıflanır. Vezir özür diler ve moral vermek amacı ile:
”Padişahım belki bu olayda da iyi yönler olabilir” der. Padişah:”Bu işin neresinde hayır olacak? Ben artık özürlü biriyim. Senin ihmalin yüzünden olduğu için seni zindana attıracağım”der. Vezir kaderine rıza gösterir ve: “Hapishanede olmanın da iyi yönü olabilir” diye düşünür. Av merakı hastalık derecesinde olduğu için padişah bir süre sonra tekrar ava çıkar. Bu arada bir ceylanın peşine düşerek yollarını kaybederler. Daha önce hiç görmedikleri ıssız bir ormanda kaybolurlar. Bir süre sonra bir yamyam kabilesine yakalanırlar. Tamtamlar çalar,ateşler yakılır,kazanlar kaynamaya başlar. Esirler sıra ile soyulup kısa bir kontrolden sonra kazana atılmaktadır. Sıra padişaha gelir. Ama parmağının kopuk olduğunu görünce onu ateşe atmazlar. İnançlarına göre bedeninde eksiklik olanın pişirilmesi yasaktır. Padişahı serbest bırakırlar.
Dönüş yolunda vezirinin sözünü düşünen padişah saraya gelince hemen veziri serbest bırakır. Huzura çağırıp kendisini hapse tıktırdığı için özür diler. Vezir vakar ve olgunluğu ile hikmetli bir cevap verir:
”Padişahım özür dilemeniz gerekmiyor,hapse girmemde gerçekten hayır vardı. Hapiste olmasam o ormanda sizinle beraber olurdum ve vücudumda eksik olmadığı için beni de kaynatıp, öldürürlerdi. Hamdolsun ki hapse girmişim!...”.

her şeyde bi hayır var arkadaşlar bunu sakın unutmayalım ve yaşadığımız her şey için şükredelim.....SİZLERİ SEVİYORUM CAN ARKADAŞLARIM DERT ORTAKLARIM....🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

Kılavuz: Soğuk bir kış sabahı balıkçı filosu koydan denize açıldı. Öğleden sonra büyük bir fırtına koptu ve gece olduğunda balıkçı teknelerinden hiçbiri iskeleye dönemedi. Gece boyunca eşler, çocuklar ellerini ovuşturup kaybolan sevdiklerini kurtarması için sahilde Allah’a duaya durdular. Bunca terslik arasında bir de balıkçı kulübelerinden birinde yangın çıktı,erkekler olmadığı için yangını söndürüp evi kurtarmak mümkün de olmadı. Gün ışımaya yüz tuttuğunda herkes sevinçle balıkçı teknelerinin sapasağlam limana döndüğünü gördü. Fakat sahilde ümitsiz bir kişi vardı. Bu kişi yangında evi kül olan adamın eşiydi. Kocası karaya çıkarken kadın şöyle bağırıyordu:”Aman Allah’ım mahvolduk!...Evimiz,içindeki her şeyle birlikte yangında kül oldu!” Kadının kocası kadını şaşırtan şu sözleri söyledi:” O yangını verene şükürler olsun!..Yanan kulübemizin ışığı sayesinde bütün tekneler sahili buldu ve salimen limana döndük!.”

HER ŞERDE DE BİR HAYIR ARAMAK LAZIM DEĞİL Mİ?UMARIM SİZLERİ BU KISSALAR SAYESİNDE RAHATLATMIŞIMDIR BEN ÇOKKK RAHATLADIM KIZLAR....