Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

benimm babamda kanserden vefatt etti dağ gb adam 1 sene içerisinde gözümüzün önünde eridi gitti bende kabullenemiyormm sanki memlekete gittiğimde kapiyi o açicakmişş gb ama alişmam lazımm bununda farkındayimmm allah sizlere de sabır versinn ve allah rahmet eylesinnnn inşş bebeşlerimiz gelir abla yaaa

evet canım onu bende biliyorum hem araştırmalarımda ookudum hemde tanıdık bir kadın doğum uzmanı arkadaş vardı tesadüfen muhabbette geçti mevzu doğrudur isteyen nettende araştırabilir ......sağol sevde güzel bir hatırlatma 🙂

aminn canımmmmm ama umutsuzluğa düşmmeeee bak seninn yine bi umudun varr bak bizim bu ay o umudumuzda kalmadi bidaki ayı beklicezzz allah umudunu boşa koymasıınn inşşş bu ay senin güzel haberlerini alırız canım üzülmeee bak ben de oklavayi alırımm elime haaaaaaaaaaaaaaaa dettttt

canımsın sen bukadar üzme kendini nolur stres ve sıkıntı herşeyin başı biliyorsun bebikinin olmasını bile etkiler allah tüm kaybettiğimiz sevdiklerimizin mekanını cennet etsin biraz evvel yanlış hatırlamıyosam ya koza ya orjinal çok güzel yazmış onlar gerçek hayatta biz ölüyüz diye emin ol onlar bizi görüyor ve üzülüyoruz diye huzursuz oluyorlardır yapma bitanem sana diyorum ama tvde bile biri dede dese ben başlıyorum ağlamaya aslında yanlış yapıyoruz offff kendine iyi bak bitanem ....

burası benimm içinn bi teselli olduu sizler sayesinde iki çift laff ediyorumm 🙂yaşadiğim yerde derdimi içimi dökeceğimm hiçkimse yokk işte tesadüfenn burayii buldumm şimdi huzurluyummm artıkk gece rüyalarima giriyorsunuzzzzz...🙂):🙂

sevinmiyorum zaten hayal kırıklıgına uğrarım diye cok korkuyorum inşallah ikimizinde bebişleri dayanamayıp gelmiştır inşallah öyle olursa ikimizde aynı anda oluyoruz dimi ne güzel hadi inşallah...