Tatlm nolur hiç kötü olma.Bnmki 100. baskı ya da 1000.baskı olucak ama herşeyn hayırlısını diliyoruz değil mi??düşünsene eğer bu ay olsaydı ve bebeğinin bnm gibi 8.haftada kalbinin durmş olduğunu öğrensyedn ne olurdu??ALLAHM o kürtaj masasına kimseleri otutturmasn gerçekten çok kötü.Ya da kendiliğinden düşük.Bunları yaşayan bilir cnm .Bn 2 aylıkken bebeğimi kaybetğimde üzüntümü anltaamm tarifi yok ama ya doğuma yakın kaybetseydm??herşeyn daha iiisini düşünüp kötü olucağına,olabileceklerin en kötüsünü düşün dünyanın en mutlu insanı sen ol...RABBİM ne verrse hayırlısını versn cnm inşallah.Emin ol dediğim durumlar çok daha kötü.Böle konuşnca kendimi çok bilmiş hissediyorum hani akıl veriyo,çok mu biliyo gibi ama inanın art niyetm yok elimden geldiğince yannzda olmaya çalışyıorm..Hepinizi kocaman öpüyorum bu arada iiim şimdi ALLAHA şkür saolun kızlar ilgnz için🙂Bu arada HAYIRLI CUMALAR,MEVLAM DUALARINIZI kabul etsn,gönlünüze göre versn herşeyi.Hastalarımıza şifa içinde ayşegülümün eşine acil şifa.Darda zorda kalanlara yardm etsn MEVLAM.Bebek isteyenlere de en sağlılı hayırlı bi şekilde bebeğmizi nasip etsn içinde bana da inşallah....