fatma mutlu Hamiş Melek 15 Nisan 2011 #3.901 bısey sorcam ya nasıl anlıosunuz yumurtalıklarınızın catladıgını ben anlamıom bıde adet oncesınde felan bıcok kısı goguslerının sıstıgını soluo ama ben hıc bole seyler yasamıom banada soleyın yumurtamın nezman catladıgını bende bılım 🙂
bısey sorcam ya nasıl anlıosunuz yumurtalıklarınızın catladıgını ben anlamıom bıde adet oncesınde felan bıcok kısı goguslerının sıstıgını soluo ama ben hıc bole seyler yasamıom banada soleyın yumurtamın nezman catladıgını bende bılım 🙂
burçemm Hamiş Melek 15 Nisan 2011 #3.902 fatma mutlu' Alıntı: bısey sorcam ya nasıl anlıosunuz yumurtalıklarınızın catladıgını ben anlamıom bıde adet oncesınde felan bıcok kısı goguslerının sıstıgını soluo ama ben hıc bole seyler yasamıom banada soleyın yumurtamın nezman catladıgını bende bılım 🙂 Genişletmek için tıkla ... bende yumurtlama günümü hesapliyomm ama çatlamasini anliyamiyoruumm öğrenirsenn banada haber ver
fatma mutlu' Alıntı: bısey sorcam ya nasıl anlıosunuz yumurtalıklarınızın catladıgını ben anlamıom bıde adet oncesınde felan bıcok kısı goguslerının sıstıgını soluo ama ben hıc bole seyler yasamıom banada soleyın yumurtamın nezman catladıgını bende bılım 🙂 Genişletmek için tıkla ... bende yumurtlama günümü hesapliyomm ama çatlamasini anliyamiyoruumm öğrenirsenn banada haber ver
fatma mutlu Hamiş Melek 15 Nisan 2011 #3.903 burçemm' Alıntı: bende yumurtlama günümü hesapliyomm ama çatlamasini anliyamiyoruumm öğrenirsenn banada haber ver Genişletmek için tıkla ... ok canım soylerımm sanada kızlar cwp wersın sanada soylıyım faydası olur belkı hımmm bıde adetın ılk gununden itaberen sayıp 14 15 16. gun yaparsan tutuomus burdamı okumustum ben hatırlamıom ama okudum bole bıseyı 🙂
burçemm' Alıntı: bende yumurtlama günümü hesapliyomm ama çatlamasini anliyamiyoruumm öğrenirsenn banada haber ver Genişletmek için tıkla ... ok canım soylerımm sanada kızlar cwp wersın sanada soylıyım faydası olur belkı hımmm bıde adetın ılk gununden itaberen sayıp 14 15 16. gun yaparsan tutuomus burdamı okumustum ben hatırlamıom ama okudum bole bıseyı 🙂
burçemm Hamiş Melek 15 Nisan 2011 #3.904 fatma mutlu' Alıntı: ok canım soylerımm sanada kızlar cwp wersın sanada soylıyım faydası olur belkı hımmm bıde adetın ılk gununden itaberen sayıp 14 15 16. gun yaparsan tutuomus burdamı okumustum ben hatırlamıom ama okudum bole bıseyı 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben geveze sayesin de netten bakiyorumm yazıyosunn adett tarihlerini hangi gün yumurtlama gününse belirtiyorr benim mesela bu ay 19 il 24 🙂)
fatma mutlu' Alıntı: ok canım soylerımm sanada kızlar cwp wersın sanada soylıyım faydası olur belkı hımmm bıde adetın ılk gununden itaberen sayıp 14 15 16. gun yaparsan tutuomus burdamı okumustum ben hatırlamıom ama okudum bole bıseyı 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben geveze sayesin de netten bakiyorumm yazıyosunn adett tarihlerini hangi gün yumurtlama gününse belirtiyorr benim mesela bu ay 19 il 24 🙂)
fatma mutlu Hamiş Melek 15 Nisan 2011 #3.906 burçemm' Alıntı: ben geveze sayesin de netten bakiyorumm yazıyosunn adett tarihlerini hangi gün yumurtlama gününse belirtiyorr benim mesela bu ay 19 il 24 🙂) Genişletmek için tıkla ... bende oyle hesaplıom ama ınsanlar nasıl anlıo anlamıom 🙂
burçemm' Alıntı: ben geveze sayesin de netten bakiyorumm yazıyosunn adett tarihlerini hangi gün yumurtlama gününse belirtiyorr benim mesela bu ay 19 il 24 🙂) Genişletmek için tıkla ... bende oyle hesaplıom ama ınsanlar nasıl anlıo anlamıom 🙂
burçemm Hamiş Melek 15 Nisan 2011 #3.907 geveze' Alıntı: iigeceler kızlarrr Genişletmek için tıkla ... ii geceler canımm güsel haberlerinide bekliyorummmmmm
geveze' Alıntı: iigeceler kızlarrr Genişletmek için tıkla ... ii geceler canımm güsel haberlerinide bekliyorummmmmm
geveze Daimi Üye Üye 15 Nisan 2011 #3.908 🙂ağrım oluyo bu aralar burçemim yaa ama adetim 21 de kısmet belkide adet ağrısıdır
burçemm Hamiş Melek 15 Nisan 2011 #3.910 fatma mutlu' Alıntı: bende oyle hesaplıom ama ınsanlar nasıl anlıo anlamıom 🙂 Genişletmek için tıkla ... bende anlamıommmm🙂
fatma mutlu' Alıntı: bende oyle hesaplıom ama ınsanlar nasıl anlıo anlamıom 🙂 Genişletmek için tıkla ... bende anlamıommmm🙂