Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Allah razı olsun canım aminn inşallah kısmette varsa bebek müjdesini vermek veririm inşallah Allah kimsenin gözünü yolda koymasın.Gerçekten çok zor süreçlerden geçtim ve inanki dediğinde çok haklısın Allah dağına göre kar yağdırır canım.Normalde hiç sabırlı biri değilimdir işim gücüm sonucu kestirmeden hep aceledir.İlk yıllar da çok üzülüyordum ama zamanla alıştım son zamanlardaysa yaşımdan ötürü panik yaşadım.Eşim artık istiyor ama ne yapsın ben üzüntüden kalp hastası oldum her iki ögsümde fibrokistler oluştu üstüne üstlük içtiğim siğara hayatımı mahvetti😀 ne diyim canım Allah dermansız dertler vermesin sevdiklerimle beni sınamasın umarım Allah hepimize en kısa zamanda meleklerimizi yollar canım Allah sizlerden razı olsun iyiki varsınız canım

Biberon benim niye yok?Benim kanallar ve tüpler tıkalı canım sebep bu Allah isterse bunlar engel değil bunlar sadece sınavımın parçası olan vesileler🙂

abla o fibro kist benımde var 2 ay once sag gogusumde cıktı adetım yaklasınca cıkıyor adet oldugumda kayboluyor senındemı böyle

abla o fibro kist benımde var 2 ay once sag gogusumde cıktı adetım yaklasınca cıkıyor adet oldugumda kayboluyor senındemı böyle

Canım benim solda 10 sağda 21 adet mercimek büyüklüğünde var😀 sol güsümdeki bayağı büyüdü diye enjektörle boşalttılar bu sefer de süt kanalına geçti o yüzden ağrım sızım çok oluyo soldakiler rahatsız etmiyor evet ragl dönemine yaklaştığında ağrı yapar benim doktor kahve siğara cola yı yasakladı kahve arada içiyom ama öyle bağımlı değilim colayıda bıraktım günde tek başıma 2 buçuk ltreyi ben içerdim her gün çok şükür eskisi gibi içmiyom arada alıyom.Bu arada ceviz ye canım doktorumun önerisi😉 geçmiş olsun