Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Allah razı olsun canım Allah hepimize meleklerimizi göndersin🙂korma sadece dikkatli ol canım çamaşırını sık değiş ve günllük pet tut.sürekli adaçayı iç tekraralanmasın diye Allah şifasını versin bizlerede ümmeti muhammedede🙂

allah razı olsun bitanemmmm inşallahh göz yaşlarımı tutamıyorum rabbim duarımızı kabul allahım hepinizdem milyonlarca razı olsun bütün duarınızı kabul etsin kimeyi dermansız derde düşürmesin iyiki varsınız hepinize çok çok teşekür ediyorum yanımda olduğunuz için

bu arada melodim evlilkte gurur olmaz bak yumurtlama günün bebeişin için yap herşeyi bizler nakadar inat yaparsak okadar yıpranırız üzülürüz ne olur sana yalvarıyom belki aranızda hiç bişi olmamaış sebepsiz ama bırakma şeytan aranıza vesvese koysun emin olki eşinin sana baktıkca içi gidiyordur emin ol senin üzülmene dayanamaz dayanamaz hadi bak yumurtluyom gıdgıdakk
hadi inşallah yumurtan catlarda göbüşüne yerşelir ordada bir böle pamuk gibi bebeiş dünyaya gelir rabbim mevlam hakkımıza hayırlısını eylesin aminn

nedemek hamiş ablam benim bizler birbirimiz desteklemek için varız sen kalbini ferah tut unutma mevlam yanındadır hem bak aglayıp bebeişimizi üzmeee hııı bak ablam kızarım ha sil göz yaşlarını öpüldün muck muckk

öyle yapiyorumm hergün iç çamaşirimi değiştiriyorumm ve günlük ped tutuyorumm adaçayini duymamiştim onu da içeriimm hiç sevmem ama meleğim için yapmak zorundayiimmmmm 🙂

ayyyyyyhhhhhhhhhhhhhhh agzını öpeyım senın emi saol balım benım rabbım senınde yuzunu guldursun ınsallah