Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

aminnnnnnnnnnnn güzelim benim o rüya gerçek olacak ben bu zamana kadar yürekten hissettiğim hiçbir şeyde yanılmadım sendede yanılmıycam inş duarımızla yola devam allahım hepinize versin hamişlerimizde bebeğini sağ salim kucağimiza versin

orji ben senin içini yiyem
canım benim inşallah hayırlısyla rabbim nasip etsin hepimize birtanem benim
durumun nasıl senin?

Merhaba gebişler ve gebiş kalmak isteyenler.Vallahi bir temizlik yapayım dedim yarım günde sayfa sayfa sohbet olmuş.1 saattir onları okuyorum.Çitosum Allah'tan ümit kesilmez canım.İnşallah Rabbim sana en tez zamanda minik tatliş bir kız versin.

bilmıom abla yaa bazen öyle sınır oluyorum kı dunyadan kopasım gelıyor şimdi işe yolladım küsüm senınle dedım neyse yınede bi ışık yaktım gece iş basına gecer emınım yanı

kızlarrrrr eşim aradım şimdi dr gözündeki ödem geçince daha iyi görebilirsin demiş neolurrr dua edin meleklerim sizlerin duasıyla iyi olucaz inşşş heycandan bituhaf oldum

Canım inşallah eşin sağlığına kavuşur.Eksik kalırsa dualar yine okuruz Kimin duası kabul olur bilinmez.Müminin mümine olan duası kabul olur arkadaşlar bir tane iki tane illa 50 100 okumak zorunda değilsiniz içinizden ne geliyosa okadar okuyun link aşağıda dualarımızı eksik etmeyelim.https://www.meleklermekani.com/site...azanmak-isteyen-meleklerimizin-dikkatine.html

aminn canımm ya alalh sana da güzeller güseli bi bebek nasip etsin bende şimdi çok korkuyorumm ameliyat oldumm ama tekrarlamasindan çok korkuyorumm işte bende 6 ayda bir tahlil yaptırmak zorundayimm artıkk kaderimde ne varssa onu yaşicammm ama allah kimsenin kucağini boş birakmasinn

kuzum sen hamişşin bak gör adetıne kac gun var kı daha test yapsan bi istersen hee daha cok mu adet gunune balım