Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Çok sevindim çitosum allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez yeterki sen iste ve istemesini bil daha fazla oyalanmadan ginin bence o kliniğe inşallah seninde birgün alıcaz hamişlik haberini 🙂 canım ben sigarayı bıraktım ve 12 kilo aldım nasıl olsa bebiş olcak diyede saldım dikkat etmedim ama bir baktım artık kıyafetlerime sığmıyorum dur dedim şimdide adet döneminde olduğum için tatlı aşeriyorum ne bileyim AAAAAAAAAA bu arada 8 temmuzda asker oluşum izne geliyor çok mutluyum 9 ay sonra çocuğumun yüzünü görücem 🙂 🙂 🙂

ah çitosum ya yazdıklarını okudumda eğer önerilen biyer varsa mutlaka grş canım ya mutlaka güzel haberlerle sana ışık tutacaklardır ... merak etme çitosum valla benide çevremde çok tanıdığım var özellikle dayımın da çocuğu olmuyo yengeminde sorunu var dayımında ikiside sorunluydu milyarlar harcadılar tüp bebek yaptırdılar kaç defa hep olmadı bikeresinde 6 haftalık olduydu tam oda öldü valla çok üzülüyodum onlara ben ama bir evlat edindi onlar evlat edinirsen o sevaba girersen allahımda onurlandırrırmışya o hesap kız aldılar brtane bebekken almışlardı kızları 11 yaşına geldi ama sölemediler hala bilmez yiğenim ama şimdi 46 yaşında yengem kocaman kadın oldu 3 aylık hamile hemde hiç anlamadığı bir anda haberini aldı meleğinin biliyomusun ? menepoz diye kontrole gidiyoki doktor 3 aylık hamilesiniz demiş ona valahi havalara uçtu hala çok seviniyo şuan 3. ayı bitmek üzere biliyomusun canım bu olayda beni çok etkilemiştir sakın ama sakın ümitsizliğe düşülmemeli ben onlarda bunu görmüştüm sabırlıydı ikiside çok üzüldü yıllarca 18 yaşında evvlenmişti düşünün şimdi 46 yaşında hamile yengem verecek olan allahım verir zaten ....

Canımmmmm canımsn yaaa kıs ağlattn beni heee durdğum yerde.Valla bi tuhaf oldum
cnm bnm inşallah inşallah kavuşursun bebeğine.Ya valla ne yazacağımı bilmiyorum bitanem.Ama seni çok seviyorum ve seve seve ilgilndm bu durumda.Bende eşimde senn hep yanlş doktorlara gittiğini düşünyoruz,hele eşimi söledim sana çok kızmştı o gittiğin doktorlara.Rabbim bu umutlarımızı boşa çıkarmasn inşallah..Ya bana meleklerm kızmasn ama sana özel dua ediyorum.Yani vallahi bebek isteyen bütün meleklerime ediyorum her namazmda dua ediyorum vallahi billahi kimseye aratmasn diyorum ama çitosuma ayrı ediyorum.O 16 yıl çocuk hasretyle yanmş ALLAHM kimsye yaşatmasn ona yaşattğını ve maaşallah subhanallah hala güçlü dimdik ayakta ve ALLAH dua ediyor.Ne mutlu çitosum'a ne mutlu eşine ki hala umutlarnın peşinde ve inşallah birgün bu sabırlarının ve umutlarının meyvelerini yiyecekler.Eşimde bende çok dua ediyoruz sana cnm..Rabbim bütün kapılarını açsn bitanem senn ve bebek bekleyenlerin inşallah.Off duygulandm valla.İnan bebeğimi kaybettim yakn zamanda ama senn bu sabrınla ve hayata tutunmanla bende güç kazandm ve biliyosun halimi tavrımı hamd olsun.Canımsn bende sana herkesn huzurunda çoooooooook teşekür ediyrum bana örnek olduğun için.Seni seviyorum çitosummmmm

çok sevindim esincim tadını çıkar çok bekledik ahhhh ben zamanında kıymetini bilmemişim biran evvel doğsunda rahatlayım diye bekliyordum eğer allahım bir şans daha verirse bende tadını çıkaracağım her saniyem onun gelişmesini izleyerek geçicek kucağıma alacağım günü seve seve bekleyeceğim ahh bir şans daha mavişim için buarada maviş benim eşim masmavi çok enteresan bir göz rengi var 🙂

Hamişim cır cır bende de çok olmştu yediklerine dikkat et .Hatta bende hemoroid gelişmişti ilaç ta başlayamamştık doğal olarak.Acı,turşu baharat yeme olabildiğince az ye.Cır cır çok oluyo yani hamişim.Bol su iç öptm kocaman

çitos bende yumurtamın çatladığını her ay hissederdim ama bu ay hissetmemiştim bak hamile çıktım.rabbim vericekse belli olmuyo boş verin yumurtayı falan meryem anamız erkeksiz gebe kaldı unutmayalım.bu arada sence benim ne olucak bebek tabi sağ salim doğarsa inşallah.

Esincim canım Rabbim sana evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah senin adına çok seviniyorum canım.Ben samimi gördüğüm hamişlerin karnını öpüyom okşuyom konuşuyom ve o bebek hareket ettiği zaman ne kadar duygulanıyorum bir bilsen.Yeğenim ilk kalp atışını duyduğumda çok ağlamıştım hele annem hüngür hüngür ağladı doktor benim çocuğumun olmadığını bildiği için sağolsun ultrason olayını biraz daha 2 3 dk daha uzatmıştı.Allah bu duyguyu her keze yaşatsın inanın arkadaşlar bizim gibi böyle çocuk hasretiyle yananlar için çok tuhaf bir duygu ama hiç uğraşmadan anne olanlar içinse sıradan🙂

Mawişim bende çokkk siğara içiyorum ve inan bırakmaya çalıştım sadece 2 gün içmedim ve sanki benim için hayat durmuştu.Seni bu kararından dolayı kutluyorum umarım birdaha elini uzatmasın siğaraya.O iletten kurtuldun ya gerisi artık vıs gelir.Rabbim oğlunu sana tez zamnda kavuştursun ablacım ve o geldiğinde büyük bir süprizle karşılansın ikinci bebeğin süpriziyle inşallah🙂

Shekerim canım bak vallahi bunları varya tüm içtenliğimle söylüyorum.Bana gerçekten umut oldunuz canım.Ben hangi doktora nasıl inanacağımı bilemiyorum:/Yıllarım boş yere gitti şimdi olsaydı 14 yaşında olurdu çocuğum.Ama demekki Allah böyle uygun gördü.Zmanı nasıl geçirdiğimi bir Allah bir ben bilirim .Kendini blmezlerin lafları beni çok üzdü yıprattı.Yalan söylemiyeyim bir tüp bebekte birde bu topikte çok üzüldüm.Ben bu topiği uzaktan takip ediyordum hadi sende bir şeyler yap dedim ve herşeyi tam anlımıyla yaptım uyguladım.Ama unuttumki Allahın emrini okadar şartlandımki regl olunca çok üzüldüm.Sizlerin ve Allahın güyüyle toparlandım.Allahım shekerim sana ve bütün arkadaşlarıma hayırlı evlatlar versin banada😀 Bizlere Devlete Millete hayırlı olacaka evlatlar versin.Buda bizim sınavımız İnşallah bu sınavı asi olmadan geçeriz.Rabbim beni beklettiği kadar hiç birinizi bekletmesin.Çok zor bakın daha yeni evli olup paniğe giren arkadaşlarımız var ya ben ne yapim? 😀 Sakın üzülmeyin ve beni düşünün geç kalmayın her şey vaktinde güzel Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda Shekerim rabbim senden ve eşinden bin kere razı olsun doktor meselesi netleşirse hangisi olursa olsun sana ve eşine yine dönücem canım

slm kızlar çitosum bendede endiometrioma hastalığı var ama ben o kıstle hamıle kaldım sol yumurtalıkta doktorumyıne kalırsındedı bı engel degıl dedı banada ama her ay olcturuyorum mesela aralıkta 5.2 di bundan 2 ay once 4.7 olmustu kuculmus yanı bu ay olmassa eger yıne ölcum yapıracam amiliyat olmaktan korkuyorum cunku

Ah canım çok haklısın Allahım verecekse verir.Hiç belirtim yok Rabbim seninde hamişliğini tamamına erdirsin evladını kucağına almayı nasip etsin.Canım valla ne bilim öyle ani bir his geldi tunayla esinle ilgili hatta ilk esin içime doğmuştu yani ani olan bir his bilememki canım.Bak bu gün öğlen yemeğini hazırlarken aman ne kadar çok çay demledim ya eşim gelmesse dedim yemin ederim tel çaldı eşim araziye çıkıyom dedi yani arada ani olan bir durum şimdi içime bir şey doğmuyo gülüm hakkında hayırlı olan olsun inşallah 😀