mavişim mrb bugün senin günün🙂 inş gelmez kırmızılar 9 ay, simeliciğim sana da mrb.
kızlar ben bugün gündüz giremem anneannemin günü var yardıma gideceğim, yarın da öyle. cumt büyük gün oğluşumun yarışması büyük final, hem de benim günüm🙂 pazar yiğenimin doğumgünü.. ay işte böyle yoğun günler.. ama geceleri bakarım kendinize iyi bakın AEO hepinizi öptüüümmm...
Tunacım canım buaralar pek giremediğim için yazılanları okuyum dedim yaklaşık 1,5 saattir okumaya çalışıyorum maaşallah yeni arkadaşlarımızda var bu arada hoşgeldiniz kızlar inşallah hepiniz hamiş olup öyle muhabbete devam etcez bundan sonra canım hamiş adayı yazmışsın içimi sızlattın çok garip oldum ama benim hiç ümidim yok buay neyse hayırlısı... güzelim yakışıklı oluşunuda tebrik ederim allah inşallah kralda olmayı nasip eder oluşumçok yakışıklı canım eminim kral olur 🙂 sen ikinci çizgiyi görmüşsün silikte olsa hadi hayırlısı hamiş haberini alırız birkaç güne kadar 🙂 kendine ve miniş oluşuna iyi bak öpüyorum sizi ..... 🙂
evet canım okumak uzun zaman alıyor ben de herşeyi okuyorum, tatlım benim günü gelenlere hep öyle yazıyorum umarım gerçek olur🙂
oğluşum için ve bana dilediğin dileklere tşk ederim tatlım gelişmeleri yazarım, şimdi çıkmalıyım öpüyorum...
mavişim mrb bugün senin günün🙂 inş gelmez kırmızılar 9 ay, simeliciğim sana da mrb.
kızlar ben bugün gündüz giremem anneannemin günü var yardıma gideceğim, yarın da öyle. cumt büyük gün oğluşumun yarışması büyük final, hem de benim günüm🙂 pazar yiğenimin doğumgünü.. ay işte böyle yoğun günler.. ama geceleri bakarım kendinize iyi bakın AEO hepinizi öptüüümmm...
Canım bende her hafta anneanneme giderim geçen ağustosta dedemi kaybettik anneannem çok kötü oldu bizi korkuttu onlar çok tatlılar allah başımızdan eksik etmesin 🙂 cumartesi günüde eminim bütün melekler mekanındaki meleklerin gönlü sizinle olucak başarılar diliyorum yiğeninede mutlu seneler güzelim görüşmek üzere k.i.b. 🙂
Canım bende her hafta anneanneme giderim geçen ağustosta dedemi kaybettik anneannem çok kötü oldu bizi korkuttu onlar çok tatlılar allah başımızdan eksik etmesin 🙂 cumartesi günüde eminim bütün melekler mekanındaki meleklerin gönlü sizinle olucak başarılar diliyorum yiğeninede mutlu seneler güzelim görüşmek üzere k.i.b. 🙂
herkese günaydnnnnnn.Kızlar bi belirti paylaşmak istiyorum sizinle kendimde yaşadğım ve gebelik belirtisi olan.Sanki soğuk algınlığı varmş gibi burun tıkanıklığı yaşadm her sabah kalktğmda böle afedersnz burnm doluydu..Eşim'e sordm açıkladı ama tabi ben anlamdm tıbbi terimle kullndğı için bana yabancı geldi ama çok normalmiş olabilirmiş.Mesela diş eti kanamaları yaşadm dişlerimi fırçalarken dişlerim kanıyodu.İnşallah faydası olur belirtilerin.Bu arada adet sancısı yaşanabilir kızlar,sanki adet olucakmşsnz gibi olur ama olmaz.Umutuz olmayın bu ağrılarla.Yani böle tam sökücek gi bi oluyo ahanda geldi diyosnz ama gelmiyo.Berabernde bacak ve bel ağrısı.Ayyy 10 numarann sahibi tuna!mı acaba🙂az sonra
ayyy hadi bakalm artıralm yavrularımızı..Melodicim cnm çok güzel şeyler paylaşıyosn ama bitanem nolr sende böle şeylere bakmaktan uzaklaştır kendini.İnan bakmaktan ve okumaktan kendimi(zi)alamıyoruz şahsen kendi adıma konuşaym ve gözlerim doluyo ağlamak geliyo.Belki bunları okurken ve bakrken kötü olan ağlayn birsrü arkadaşmz vardır.Bi de kendini düşün nolursun cnm yanlş anlama beni bi şeyin üstüne ne kadar gidrsen o kadar kötü hissedersn kendini..Bu gibi şeylere inşallah hamiş oldğmz zamanlarda bakrz o zaman daha iii hissederiz kendimizi.Bak sende bebişini kaybettn bende kaybettm beni yanlş anlamayacağını ümit ediyorum..Seni çok öpüyorum hemşom🙂
Oyyy maaşallah valla maaşallah .Anneannemiz gün yapıyor heee??ALLAHM uzun ömür versn sağlık versn inşallah.Ellerinden öpüyorum anneannenin🙂🙂çok severm yaşlıları ve onlara hürmet etmeyi🙂🙂
canım bende iyiyim ama ben bu aydan pek umutlu değilim sadece aşırı üşüyorum kasıklarım çok sancıyor ve belim ağrıyor bunlar normal adet zamanıda oluyor zaten bide iki gündür midem bulanıyor buda oluyordu normalde zaten ne bileyim hayırlısı diyelim güzellik ayrıca sçların güzel olmuştur bir kadın için arada bir değişiklik güzel motivasyon olur iyi yapmışsın şekerim ben 15 senedir röfle kullanıyorum arada bunalıma girdiğimde saçma şeyler yapıp saçımı bozuyorum sonra ağlayarak kuaförüme gidip düzeltmesini istiyorum 🙂 güle güle kullan bitanem 🙂