Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tunacımm silikte olsa çift çizgin varr🙂inşallahh netleşçekkk 🙂kızım olursa senin yakışıklıya talibizz kralda olcakk böyle damat kaçmazz🙂ama kızın gelirde benim oğlum olursa kızına talibiz abisine benzersee🙂ben tam gaz çalışçam hastalnırsam birinden birine yetiştirmem lazım🙂)

senin ne kadar süredir olmuyorrr canımmm

baya baya hamişlik belirtileri canım ama kaptırma piskolojikte olabilir.az idrar testine kan testine para vermedik:🙂yılın piskolojik anne adayı seçilse ilk 5 girerimm🙂biz korunmadık 1 sene olcak evleneli ama kistim varmış ocakta gitti sağolsunn d.k.hapı kullandım 3 ay bi ay ben dikkat ettim doktorun isteğiyle bu 2 adır sıkı tutuyozz maçlarıı🙂

hadii bakalımmmm artık kaleye gol atma zamanı canım bi yönden şanslısınkii kistin ilaçla düzelmişş

kızlar siz nptınız böyle yaa, jet hızı var mübarek, beni iyice gece kuşu yaptınız🙂)) şaka bir yana böyle güzel paylaşımları görmek, sohbet etmek güzel tabii. listeye eklencek bşy var mı diye tüm sayfalara da bakıyom tabi🙂)

merhaba kızlar bende hamıle kalmak ıstıyorum inşallah hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla

arkadaşlar Allah hayırlısıyla sağlıkla bütün bebek isteyenlere versin burda bizler birbirimizi anlıyoruz dertleşiyoruz hepimiz

slm iyi geceler kızlar yeni geldim dahan
burçemm ve arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz🙂 müptala olacağınız bir yerdesiniz🙂 Allah kalbinizden geçen bebeklerinizi versin.. beklenen adet tarihlerinizi yazarsanız listeye eklerim.

orjinim aferin sana hep böyle dik dur ve kararlı ol, gençsin daha tatlım bebeğin gelsin bak kardeşleri de gelecek inş🙂 fıstıksın sen yaa ne güzel dileklerin var öyle🙂) valla ne biliyim canım yaa negatif çıkarsa🙁 biraz daha bekliyim diyorum..

aman da aman şekerdin iyice şeker olmuşsundur tatlış🙂 oğluşum adına tşk ederim ablası o benim gönlümün kralı, valla yakında bir hürrem kapabilir onun takdiri artık🙂)) küçük prenses ay ne güzel ya🙂) inş sağlıklı olsun da yeter..
çitosum benim sağolasın güzelim, kral diye içine doğdu sanırım🙂 benim bebek de içine doğuyomuş ay inş için yanılmaz🙂) kızkardeş istiyor beyimiz zaten🙂 sağlıklı olsun da farketmez canım.. önce hayırlısı tşkler..