Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

meleklerinin bir an önce gelmesi için sabırsızlanan anne adayları melekleri hepimiz için öncelikle hayırlısı olsun.
allahım bizleri ve bebek isteyenleri çok fazla bekletmesin
rabbim öyle bir kapı açsınki umulmadık bir anda hayat sevinci olsun gerçeklerimiz ..
umutlarımız hiç bitmesin ... Rabbim hayırlı eli ayağı düzgün inançlı asi olmayan evlatlar nasip etsin herkese....
rabbim kimselere evlat acısı vermesin ve evlatlarla sınamasın...
rabbimmm kapında elimi açtım sana yalvarıyorum meleklerinin bir an önce gelmesi için çırpınan arkadaşlarıma sen gün yüzü göster sen onların daha fazla üzülmesine izin verme biz aciz kulların ancak ve ancak senden birşey isteye biliriz sen olmasan vay halimizee..
sen muhakkat işiten ve görensin. Sen bizleri kapındann boş çevirme gözü yaşlı anne olmak isteyen kullarına meleklerini hayırlsı ile nasip eyle yarabbim ...
bizlere dayanma gücü ver ... Gebelere güç gebe olmayanlara sabır ver yarabbimm. Sen dertlilere deva hastalara şifa borçlulara hayırlı paralar naip eyle yabbim ... Kimin duası kabul olur bilinmez ama ne olursun sen bizi işit sen bizlerinde dualrına kabul buyur rabbim. Sen rahim ve rahman olansın... Amiiiinnnnnnnnnnn ..... Yer gök dua ile kızlar dualrımızı birbirimizden eksik etmeyelimmmm

esin erkan ben de takıldım. orjinal çatlak nedir durum? Şimdi 8 aylık evlisiniz. Kontrole falan gittiniz mi? Belki eşinde bir sıkıntı var. O zaman sen de onu boşayıp başka adam mı alıcaksın. E her şey allahtan belki de allah bize nasip etmicek bir çocuk, önce bu durumu kabul etmeliyiz. Ayrıca 8 ay uzun bir süre değil ki. Ah canım ya, diyecek bir şey bulamadım, böyle şaka olmaz ama eşinin şaka yaptığını umut etmek istiyorum

slm kızlar nasılsnz bakem??ya o kadar yorgunm ki anlatamam.Afedersnz lavaboya gidicek halim yok o derece yaneee🙂kuaföre gittim eşim götrdü saolsn annemle beni saat 4 ten beri sandalyeye yapıştm kaldm anacm bi röfle yaptıraym dedim güzelleşelim belkim bebikim beğenir de tutunur anacığınaaa🙂🙂yazıcak halim yok uzanmam lazm ama vala insan bilg.açmak için deliriyo bağımlıklık yaptınz bende
..Saçlarm da güzel oldu hani🙂🙂🙂ben yavaş yavaş kaçaym sizi çok seviyorum çoooooook kocaman kocaman öpüyorum hepinz MEVLAMA emanetsnz dualarm her namazmda siiznle vallahi billahi hep ediyorum..Mekandaki bütün melek isteyenlere melek nasip et ALLAHM diyorum.O herşeyin hayrlsını bilir buna inanıyoruz hamd olsun.Melodim hemşerim bnm RABBİM sana güç versn sabır versn inşallah.ALLAHa sığın ama nolur..Ben teslim ettim RABBİME duygularımı ,umutlarımı bakalm inşallah çektiğimz sıkıntıarn meyvesini yiyeceğiz.Anaaam 2 lcümle yazmak için girdim bak destan yazdm
..oyyy kardeşlerim bnmmmmmmm yirim sizi yirimmmm.Tunacm kralımızı öpüyorum,aman senn oğlan da bi hürrem bulmasın heee valla ALLAH muhafza.Oğlişimz çok yakışıklı maaşallah çok hürremler dolaşır peşinden
.2.prensesimz de hayırlı bi şekilde gelsin ALLAHN iznyle sağlıkla inşallah.Oyyy Çitosummmm seni çok kocaman öpüyorum anam yumurtladn mı bacım ??çatlak'cım kıs valla en küçk sensin sanırım burda valla deli dolusun heee
küçüğüm bnm🙂🙂küçük anne mi olcan sen heeeeee??hamişlerimzin de bebişlerini korusun MEVLAM,can versn sağlık versn acılarını göstermesin hamişlerimize.Ayşemmm eşine de acil şifalar eşin de dualarımda inşallah.Neyse ben sayfayı kapattm heralde
.Bütün günün yazılarını bi anda yazdm akşama kadar girmedim ama
.Öptmmmmmmm

canım dileklerin için tşkler yok alıştırdım ben kendimi olsada olmasada ama eşimele aram cok ii bende sorun yok dr gittim eşimdede yokkk bencede belki şaka yapıordur ama bilmiyom şaka gibi degil neyse kızlar siz üzülmeyin bizim uzun hikaye mevlam hakkımıza hayırlısını eylesin

oy bitanem vallahi bilemem annemi olacak inşallah mevlam nasip kısmet görürse inşallah şafak sayıyom artık hahahha belirti yazmıyom 6 gün kaldı artık oy kıyamm anam sen şimdi ne güzel olmuşsundur süslü prensesim benim sende bizim duamızdansın bitanem mevlam herkeze sabır versin sana citosuma tuna ablaya melodiye defneye gevezeye herkese burcine beklenenn bebike ediyom ayşegül ablama öptüm seni ablam mevlam hakkımıza hayırlısını işlesin ne diyim 🙁

vallah nedeni malum bizim bebeik yani kerata bende bir sorun yok ondada yoktur emin kendinden bakaklım artık bu ayda bişi cıkmasa adamın ensesinden
tutacam dr götürecem tabi böle dedigimi duysa oda beni tavana asacak
bilmiyom şakamı gercekmi ama benim eşimden anladıgım bişi var eger bişi derse yapar inatçı biridir boşa laf atmaz yani ama mevlam hayırlısını yapsın onlarda karı atılmaz 2 karıda olsa 2 bakılır 🙁 ama ben paylaşamm onu seviyom çünkü mevlam göstermesin amin hakkımıza hayırlısı

Selam kızlar hamiş adayları,hamişler
wuu maşallah sayfalar epey ilerlemiş valla nevrim döndü hepsini okuyamadım
Tunacım küçük kralımızı tebrik ediyorum canım hayatta yolu hep açık olsun rabbim birde ona güzel bir kızkardeş nasip etsin amin

Valla çok kalabalığız hepinizin ismini yazarak zikr edemiycem ama bilinki hepimiz için dua ediyorum 🙂

Sevde canım sen yenimi hamişssin yanlışmı hatırlıyorum😕Canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

yanılmıyorsam yeni arkadaşlarda var hoş geldiniz umarım topik hepimize uğur getirir.

Shekerim saçını gülegüle kullan şekerim vallaha ben yumurta yapmadım

Orjinalim fistuk şu anda gözüm senle tunanın üzerinde hakkınızda hayırlısı olsun

Diğer arkadaşlarım rabbim bizlere merhamet etsin inşallah bizlerede anne olmayı nasip etsin çok öpüyorum sizii

bu arada ya lalezar la rastlaşamadık😀 Ayşegülüm güzel dileklerin için sağol canım rabbim eşine şifalar versin.Esincim cankuşum özledim🙂Melodicim toparlanmana sevindim canım🙂

Tövbe yarabbi ya daha neler duyacaz vallahi haktır senin eşini bir tarafından asmak gerek ya daha senen dolmadan ne kararlar almış kız alırken doğurgan diye bundan sonra garanti belgesi almak lazım heral.Peki orjim eşine deseeydinki ya sorun sendeyse bende seni bırakacam.Tövbe vallahi sinirim bozuldu.Boş ver kuzum sen kafana takma umarım en kısa zamanda bebeğin olur canım ne diyim:/canım ya stres yapma sakın Allah yardımcın olsun