Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ne kadar süredir bekliyorsun bebişini

çok tsk ederimm beni unutmadiğin içinn allah sanada güsel sağlikli hayırlı bebekler nasip etsinn....

sakın sakın böle yapma kendini üzersen böle düşünürsen bebeişin tutunmaz sana saglıklı düşün iyi düşün ii olsun biz mevlamın kullarına böle yapmak yakışırmı allah kötülere karşı nasıl sabırlıysa bizde istediklerimize karşı öle sabırlı olalaım benim eltimin 2 sene cocugu olmamaış ama şimdi maşşallah 2 cocgu var cinler gibi şükür şükürr sakaın canım arkadaşım böle biradaha dedigini duymıyım senden olumlu sözler olumlu cümleler kurmanı isterim istermisin belki kimbilir böle düşünüyon die bebebgin tutunmamaıştır bebebgin seni üzmicek en kısa zamanda yumutalıklarından göbüşüne yolculuk edecek bak gör belki türk hava yolları kapalı die biraz gec gelecek hava sisli yagışlı o yüzden otobüsle yolculuk yapıyor ee malum yok cok uzak sabırlı ve dinç ol en kısa zamanda gelecek sende bun günleri gülerek gececen 🙂 mevlam duanı kucagını gözünü yaşlı komasın cümlemizin hepimizin

insanlar hep öyle zaten anlamıyorlar bizleri hep laf söylüyor burda bizler birbirimizi anlıyoruz Allah hayırlsıyla bütün isteyenlere versin

belki unuttuklarımda vardır bana gücenmesinler ama hep dua edince melekler mekanındaki tüm anne olmak isteyenlere hayırlı saglıklı evlat nasip eddiyom sizden önce tüm müslüman alemine en son kendime ediyom mevlam duamaı nekadar eder bilmeme ama benim yılmaya umutsuluga düşmeye hiç nietim yok ben dimdik duracam ben umutsuzlugu yenecem o beni degil beni yıldırmasına üzmesine izin vermicem rabbim hakkımıza hayırlsıını işlesin neyse bene kacar hadi öptüm cok konuştum gene galiba 🙁 😕 aff burun ne biliyim sabrım sizlerle gelior tuna abla merak ediyom seni kan testi yap öptüm kokulu kokulu herkeziii

Canım desteğin için sağol.Yok canım benkendi kendimi yiyorum.Rabbime isyan etmem.En hayırlısını o bilir.En iyi zamanı da o bilir.İnşallah hayırlısı ile en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin.

ne kadar süredir bekliyorsun bebişini
Canım bu ay altı ay bitti.7.ay içindeyim.Sen ne kadar süredir bekliyorsun

insanlar hep öyle zaten anlamıyorlar bizleri hep laf söylüyor burda bizler birbirimizi anlıyoruz Allah hayırlsıyla bütün isteyenlere versin

Anlamıyorlar.O neden ile ne kimseyi arayasım var ne derdimi paylaşasım.Artık yeterrrrrrrrr diye çığlık atıcam.Herkes kalıp cümleler kuruyor.Öyle değil kardeşim işte.Her ay hayal kırıklığı çok zor.Ama anlamıyorlar.Ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller belkide.

çok doğru söylüyorsun benim tüp bebek oldu ama tutmadı içime koyduklarını gördüm test yapılana kadar içimde olduğunu düşündüm öyle konuşanlar bunları bilmeyenler bukadar uğraşmayanlar oluyor