hoşbulduk tatlım hayırlısı artık napalım 🙂🙂 iyiyim yorgunum temizlik temizlik soğuk kar derken geçiyor günler sen nasılsın tatlım ben de kocaman öptüm seni
hoşbulduk tatlım hayırlısı artık napalım 🙂🙂 iyiyim yorgunum temizlik temizlik soğuk kar derken geçiyor günler sen nasılsın tatlım ben de kocaman öptüm seni
Bende iyiyim bi tanem bana bu ay doktor klomen vermişti arkasındanda çatlama ignesi yapmıştı pazar ve salı çalışın demişti çalıştık bakalım olursa bu ay inş. ya artık hamileyim diyip avazım çıktıgı kadar bagırmak isiyorum .....ALLAHIM BÜTÜN İSTEYENLERE NASİP ETSİN .YÜCE RABBİM DUY SESİMİZİ.........
slm canım ya çok erken gelmiş adetin, bir de çok az diyorsun bu yerleşme falan olmasın, bozma moralini hayırlısı bakalım. Bence de sen yine de bir git doktora belki gelmiştir bebişin, haberlerini bekliyoruz.
tunacım yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum. Benim adet düzenim bozuldu. Ama inan senden çok umutluyum önümüzdeki içimden bir ses bu aysenden iyi haber alacağız gibi geliyor.
tatlım hayırlısı olsun, kan testi adetten 2 gün önce de sonuç veriyor diye biliyordum, değerler konusunda çok bilgim yok ama bende geçen ay şöyle oldu: adetim 5 gün geçinde kan testim negatif çıkmıştı ama belirtilerim falan vardı demek ben öyle hissetmişim çünkü geldi sonra kırmızılar🙁 yani test doğru çıkıyor ama bence de bekle canım, zaman herşeyin ilacı. umarım umutların boşa çıkmaz bebişin seninledir, güzel haberlerini bekliyoruz..
Tunacım Allah senden razı olsun birtek sen ilgilendin durumum ile.Gerçekten kırıldım diğer arkadaşlara hepimiz destek için burdayız ama mesajım yokmuş gibi hareket etti herkes.Hala çok üzgünüm biraz daha bekleyeceğim ama şeytan al söktürücüyü kurtul diyor.Her ay hüsran.Yani birkaç daha bakleyip söktürücüyü alıcam.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Senden güzel haber alınca inan kendim almış kadar sevinicem.Tekrar saol canm
Tunacım Allah senden razı olsun birtek sen ilgilendin durumum ile.Gerçekten kırıldım diğer arkadaşlara hepimiz destek için burdayız ama mesajım yokmuş gibi hareket etti herkes.Hala çok üzgünüm biraz daha bekleyeceğim ama şeytan al söktürücüyü kurtul diyor.Her ay hüsran.Yani birkaç daha bakleyip söktürücüyü alıcam.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Senden güzel haber alınca inan kendim almış kadar sevinicem.Tekrar saol canm
ya hayatım nerden çıkarıyorsun bunları.bazen hepimize oluyor bu durumlar.insan buraya o kadar bağlanıyorki,bazı zamanlar vakit olmasa bile sadece yorumları okumak için giriyor insan..hem şuna kesinlikle inanmanı isterim burdaki arkadaşlar gerçekten çok samimi ve sıcak..birimizin üzüntüsüne hepimiz üzülüyoruz,sevincine hepimiz sewiniyoruz ve birbirimiz için o kadar çok dua ediyoruzki buna sende dahilsin tatlım...böyle bir tepki vermene şaşırdım..belki bu aralar biraz gerginsin o yüzden ama olsun gerçek dostlar birbirine kırılmaz🙂biz seni çok sewiyoruz🙂
Best dream bazen insan alıngan olabiliyor. Ama buradaki herkes birbirini merak ediyor. İş güç koşuşturma siteyi çoğu zaman sadece okumakla geçiyor ve sonra cevap verilecek bazı şeyleri atlıyor insan. bir de malum çalışmalara devam 🙂 Alınganlık hamişlik belirtisi diyorlar belki de habercisidir bu ay kısmet .. Duygusal mı yapıyor artık bebiş 🙂 bu bebiş sana gelsin sevgili arkadaşım best dream
tunacım yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum. Benim adet düzenim bozuldu. Ama inan senden çok umutluyum önümüzdeki içimden bir ses bu aysenden iyi haber alacağız gibi geliyor.
güzelim rica ederim yine istediğin varsa sorabilirsin, ama arkadaşlara kırılma yaa ben evde olduğum için hergün bakıyorum, senin msj o yüzden denk geldim elimden geldiğince herkese yazmaya çalışıyorum ama arkadaşlar görmemişlerdir veya görüp de içlerinden dua ettiklerine eminim yoksa herkes destek olur lütfeeen alınma. bebiş için dileklerine tşk ederim inş hepimiz güzel haberler veririz kib..