kız sen nerelerdesin..hepimiz seni çok merak ettik ve çok özledik...tatilin nasıl geçti neler yaptın.??? daha fazla özletme kendinide şöyle iki lafın belini kıralım artık forumda kızlarla😀
bu arada bebiş içinde üzülme bak bizde boşuz bu ay..inşallah gelecek ay LOADİNG bebişleeerrr😀
canımcım ben de sizleri çok özledim ve merak ettim kısmet değilmiş her şeyin hayırlısını versin rabbim diye hep söylüyorum amabebiş içinde üzülmedim desem yeridir bu ay ne gün hesabı yapıcam ne ovülasyon boşverdim artık🙁 ister istemez sters yapyoruz sanırım günlerimizde bu yüzden değişiyor akşam 8den sora burda olcam müsait olursanız gelin iki lafın belini kıralım🙂dediğin dibi öptüm kocaman
Kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif.Daha 2 gün geçti regl .Değer 2.0 çıktı.Doktorum geçen ayki regli gecikmemden sonra önümüzdeki ay gecikirse söktürücü al reglinin 3.günü test yapalım dedi.Bana bazısı değer çok düşük değil bekle diyor.Erken test yaptırmışsın diyor.Şimdi ben ne yapayım.Zaten yıkılmıştım.Tekrar umutlanıp kötü sonuç almak beni daha da üzülecek.Aranızda böyle birşey yaşayıp değeri yükselen var mı?
canımcım ben de sizleri çok özledim ve merak ettim kısmet değilmiş her şeyin hayırlısını versin rabbim diye hep söylüyorum amabebiş içinde üzülmedim desem yeridir bu ay ne gün hesabı yapıcam ne ovülasyon boşverdim artık🙁 ister istemez sters yapyoruz sanırım günlerimizde bu yüzden değişiyor akşam 8den sora burda olcam müsait olursanız gelin iki lafın belini kıralım🙂dediğin dibi öptüm kocaman
Canım benide listeden silin ayın 26'sında adet oldum o kadar az hastalandım ki birde iş yerinden izin alamadım doktorada gidemedim. Ya doğru düzgün tedavime başlayamadım ki zaten doktor hastayken gel dedi şimdi gitsem ben hasta iken gelemedim zaten o kadar az oldu ki damla damla desem bir işe yarar mı çok üzülüyorum 26 yaşında menopoza girmiş gibiim...
slm canım ya çok erken gelmiş adetin, bir de çok az diyorsun bu yerleşme falan olmasın, bozma moralini hayırlısı bakalım. bence de sen yine de bir git doktora belki gelmiştir bebişin, haberlerini bekliyoruz.
Kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif.Daha 2 gün geçti regl .Değer 2.0 çıktı.Doktorum geçen ayki regli gecikmemden sonra önümüzdeki ay gecikirse söktürücü al reglinin 3.günü test yapalım dedi.Bana bazısı değer çok düşük değil bekle diyor.Erken test yaptırmışsın diyor.Şimdi ben ne yapayım.Zaten yıkılmıştım.Tekrar umutlanıp kötü sonuç almak beni daha da üzülecek.Aranızda böyle birşey yaşayıp değeri yükselen var mı?
tatlım hayırlısı olsun, kan testi adetten 2 gün önce de sonuç veriyor diye biliyordum, değerler konusunda çok bilgim yok ama bende geçen ay şöyle oldu: adetim 5 gün geçinde kan testim negatif çıkmıştı ama belirtilerim falan vardı demek ben öyle hissetmişim çünkü geldi sonra kırmızılar🙁 yani test doğru çıkıyor ama bence de bekle canım, zaman herşeyin ilacı. umarım umutların boşa çıkmaz bebişin seninledir, güzel haberlerini bekliyoruz..
Etrafımdaki herkes hamile kalıyor. Her hafta yeni bir hamile haberi geliyor. İlk geceden tutturandan tutun da bir iki ayda hamiş kalanlar. Alışveriş merkezlerine girmeye korkuyorum her yerde ya bebişler ya da hamişler geziyor. Allah'ım dünya üzerimize üzerimize geliyor. Hep gelecek aya diye kendimizi avutuyoruz. Milli Piyango'yu 8 ay denesem amorti olsun çıkardı ilk aydan tuttursam 1 ay sonra bebişim gelecekti. Bizim arkadaşlardan biri benim için dua ediyordu. Biz 1 yaşına getirdik zorlandık kurtulduk diyorlardı onlar bile kazaya kurban gitti ikinciye hamiş kaldılar. Allahım en kısa zamanda bize de bir bebişşşşşşşşş. Artık dışarıdan değil forumdaki listemizden hamişş haberleri alırız inşallah. Hadi Hayırlı 2 çubuklar .)
Siteye bizden sonra bebişimi de böyle üye yapıcam
Etrafımdaki herkes hamile kalıyor. Her hafta yeni bir hamile haberi geliyor. İlk geceden tutturandan tutun da bir iki ayda hamiş kalanlar. Alışveriş merkezlerine girmeye korkuyorum her yerde ya bebişler ya da hamişler geziyor. Allah'ım dünya üzerimize üzerimize geliyor. Hep gelecek aya diye kendimizi avutuyoruz. Milli Piyango'yu 8 ay denesem amorti olsun çıkardı ilk aydan tuttursam 1 ay sonra bebişim gelecekti. Bizim arkadaşlardan biri benim için dua ediyordu. Biz 1 yaşına getirdik zorlandık kurtulduk diyorlardı onlar bile kazaya kurban gitti ikinciye hamiş kaldılar. Allahım en kısa zamanda bize de bir bebişşşşşşşşş. Artık dışarıdan değil forumdaki listemizden hamişş haberleri alırız inşallah. Hadi Hayırlı 2 çubuklar .)
Siteye bizden sonra bebişimi de böyle üye yapıcam Ekli dosyayı görüntüle 4025
Benim olsaydı ikinci bebek olmuştu üçüncüyede 2aylık falan hamileydim 🙂 21 aydır olmuyor Boşver beterin beteri var hayırlısı olsun üzülme vardır bir zamanı çalışmaya devam