Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ay ne oli ya ayy 😕 bebeiş geliorrrrrrrrrrrrr bebeişşşşşşşşşşş tuna ablam inşallah göbüşüne tutunmuştur seni öle bi gıdıklasınki
sende mutluluktan her daim gülersin inşallah ablam

Tuna test yaptırmaya mı gitti mavişim 🙂
Seninde reglin yaklaşıyordu değil mi var mı bir belirtin
canım cumartesi kan testi için kan verdiğini yazmıştı anladığım kadarıyla p.teside sonucu alıcaktı ama bilemiyorum henüz ses yok 🙂 evet canım benim 4 günüm kaldı ama kasık ağrılarımdan başka bişey yok oda normal diye düşünüyorum pek heveslenmek istemiyorum gittikce dokunmaya başlıyor bu 5. ayım ümidim gittikce kıılıyor bakalım canım ama ben diğerlerinden ümitliyim çoooooook hamiş haberi alıcaz 🙂

ay kız dur hecanlandım zor yazıyom cvpları ellerim titriyor ayyy defne yaaa olmasada senin böle demen yeter bana ya oyy yerim ben arkadaşımın o güzel agzını allah razı olsun ya sizlerle motiviye oluyommm

hayatımızda enyakın arkadaşım diye adlandırdıklarımızla bile paylaşamadığımız şeyleri burda birbirimizle paylaşıyoruz,sevincede üzüntüyede ortak oluyoruz,burası çok saf çok temizz,insana(heleki böyle bidurumdayken)huzur veriyo.canım içimden gelerek söylüyorum gönlünden geçen ne ise allah sana İKİKATINI versin.hepimize inşallahh.

inşallah ablacım seninlede sevincimiz tavan yapar.enkısa zamanda sende güzel haberler verirsin.bak bu ay olmazsada sakın üzülme dert etme mayısta garanti hamişsin.içime doğuyo mayısta burda bebek bekleyen kalmıcak🙂inşallaahhahhhhhhh