Canım benide listeden silin ayın 26'sında adet oldum o kadar az hastalandım ki birde iş yerinden izin alamadım doktorada gidemedim. Ya doğru düzgün tedavime başlayamadım ki zaten doktor hastayken gel dedi şimdi gitsem ben hasta iken gelemedim zaten o kadar az oldu ki damla damla desem bir işe yarar mı çok üzülüyorum 26 yaşında menopoza girmiş gibiim...
Canım benide listeden silin ayın 26'sında adet oldum o kadar az hastalandım ki birde iş yerinden izin alamadım doktorada gidemedim. Ya doğru düzgün tedavime başlayamadım ki zaten doktor hastayken gel dedi şimdi gitsem ben hasta iken gelemedim zaten o kadar az oldu ki damla damla desem bir işe yarar mı çok üzülüyorum 26 yaşında menopoza girmiş gibiim...
kendime yeni yeni geliyorum 😕 bu ay çok acayip hem günümden 3 gün önce adet oldum hemde 2 gün adet oldum 2 GÜN ADET OLMADIM bugün yine oldum alla alla hiç böyle olmazdı hep günümde olurdum ve düzenli olurdum bu ay iyice şaşırdı günler 22 ŞUBAT yazın benide.....Allah'ım tüm bebek isteyenlere tez zamanda hayırlısını ver yarabbim.......
daha önce hiç böyle olmamıştı. Ya kafama göre doktorda bulamıyorum. Gittiğim doktoru sevmedim. Araştırıyorum başka birisinden karar kılsam hemen gitmeyi düşünüyorum.
slm kızlar nasıl özledim sizleri anlatamam ben de bu ay kesin hamileyim deyip umutları sönenlerdenim ayın 24 ünde olmam gerekirken gecikmeli bir şekilde 26snda oldum ve çok üzüldüm bi de hamileyimdir diye havaalanlarında alışveriş merkezlerinde xr cihazlarından falan geçmedim çünkü o kadar çok belirtim vardı ki mide sorunları baş ağrısı dönmesi göğüs şişmesi hassasiyet anlamadım gitti bi de şöyle oldu sizinkiler gibi 24 ünde açık ama çok açık pempe akıntı sonra hiçbişey gelmedi 25inde açık kahve akıntı yine bişey yok 26sı öğlen kırmızlar geldi ve 3 gün sürüp bitti hatta iki gün olmuşumdur yoğun bir şekilde işte böyle rabbim ol deyince olacak elden bişey gelmiyor.
liste uzamış tanışmadığım arkadaşlarada çok selamlar hoşgeldiniz diyorum inşallah rabbim gönlümüze göre verir SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM DERT ORTAKLARIM BENİM🙂
elçinsu hoşgeldin. biz de senden umutluyduk. artık darısı gelecek aya. şimdi best dream'den güzel haberleri bekliyoruz. Testin sonucunu bekletmeden hemen yaz unutma sakın. hepimiz gelecek ay için çok çalışmalıyız arkadaşlar. Kimsenin karnesinde zayıf gelmesin. Hepimizin 2 çubuk gelsin 🙂 Ekli dosyayı görüntüle 4001