Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

selinim hissediyorum dedin 8. hamiş benim dedin.vallahi kalbin temizmiş içine doğmuş.şimdi yeni hamişimiz sensin soru yağmuruna seni tutucaz🙂bukadar yürekten hissettiğine göre belirtilerin nelerdi canım senin,bide nekadar zamandır olmuyodu, neler yaptınız olması için,herhangi bir tedavi sözkonusumu🙂heyecanın yatıştığında cevap ver nooluuurrrrrrrr.

defne merhaba sen ne zamandır evlisin ve ne zamandır düşünüyorsunuz bebek bende yeni hamileyim ve ilk hamileliğim daha 5 haftalık merak ettiklerini sorabilirsin canım

ilk heyecanımı sizlerle paylasıyorum okul cıkısı ne zaman doktora gıdecem de kan testının sonucunu alacam dıye kıvrandım.dogru dürüst ders yapamadım.sonra da ne zaman eve gelecem de sızlerele paylasacam dedım.burası benım huzur evım çünkü.günüm gecelı yenı oldu.buarada 7 aylık evlıyım ilk gebeliğim düşükle sonuclandı kasım ayında düşük ayptım 2 ay korundum.şimdi allaha sükür tuttu.tedavi görmedım düşüğün sorununu da bişey cıkmamıstı.çok ayrıntı ya inmedı doktor.ama kızlar düşükten sonra 2 ay olmayınca tedırgın oldum ve incir yemeye basladım.internetten arstırmıstım yumurtanın sayısını ve kalıtesını artırıyor dıye ve bu ay demekki işe ayaramıs.gelelım belırtılerıme meme ucumun agırması yetıyor bence.adet zamanlarında meme hassaslasır agırır ama meme ucu agırmaz.gebeyken agırır.bundan emeındım.bunun yanında kasık agısı ve yemeklere karsı tıksıntı.bas dönmesı falan olmadı bende.ha bır de bel agrısı o da var.bunlar işte.emin olun kızlar dualarım hep tüm isteyenlerıydı hala da öyle .inş bu sefer yüzüm güler ve bu sefer bebegım saglıklı olur.darısı basınızaaaa...