teşk eederim.tahmin ettiğimi ve içime dogdugunu söylemiştim.ilk belirti memeu ucunun agrıması ondan anladım aslında.,ilk gebelıgımde öyle olmustu.kasık agrısı ve yemeklere karsı istahsızlık .ben de bu ters oldu.öksürüğüm var gribim ondan da olur dıyordum ama hamilelikten demek.darısı isteyen herkese
esinerkan biz senle hemen hemen aynı günlerde hamile kalmışız aynı şeyler bendede var ultrasonda minik keseciğini gördüm bebişimin ne büyük mutluluk değilmi haftaya inşallah kalp atışlarını duycaz bizde umarım sağlıkla hayırlısıyla kucağımza alırız bebişimiziii 🙂
tebrikler sen_li,n ben sana sölemiştim hatırlarsan belirtilerimiz çok benziyor hamiş olabilirsin die allah sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
bilmiyorum kaç haftalık kan testı yaptı doktor degerı söylemedı sadece haftaya gel ultrsayondan bakalım dedı.bende delı gibi heyecandan sormadım bıle cıktım geldım
Canım tebrikler allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin allah tamamına erdirsin nisan bereketini göstermeye başladı hadi bakalım darısı bizlere buarada yeşim salkım doğum yapmış o benden 2 yaş büyükmüş yaaa nolur bende istiyorummmm 🙂
Canım tebrikler allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin allah tamamına erdirsin nisan bereketini göstermeye başladı hadi bakalım darısı bizlere buarada yeşim salkım doğum yapmış o benden 2 yaş büyükmüş yaaa nolur bende istiyorummmm 🙂
anlıyorum valla canım öle oluo insan heyecandan ne sorcağını unutuyor sonrada keşke şunuda sorsaydım diyor ama neyse meleklerimiz iyi olsun da daha çok doktora gidicez inşallah bebeişimizi görmek için 🙂